Forum » Pomoč in nasveti » iTunes se mi non stop prižiga!
iTunes se mi non stop prižiga!
Xserces ::
kako misls prziga xD k se komp przge al se kr prziga med tem ko kaj delas??? si ze probu reinstall in pa skeneru glede virusov ali podobno??
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: bluefish ()
ecstasy ::
Jaz sem tudi imela iTunes na prejšnjem računalniku, in se mi je tudi samodejno odpiral. Najboljše je končat proces in jebat ****** :D
Cold1 ::
iTunes in druga Applova šara je IMO čisto navaden malware - odpri Nadzorno ploščo - Programi - Odstranitev programa in odstrani iŠrot s svojega sistema.
dukedl ::
start, run, msconfig, enter
zavihek startup in odkljukaj šodr, ki ga ne potrebuješ(če ne veš kaj počenjaš, raje pusti na miru)
zavihek startup in odkljukaj šodr, ki ga ne potrebuješ(če ne veš kaj počenjaš, raje pusti na miru)
lp dukedl
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljši nadomestek za iTunesOddelek: Zvok in slika | 3075 (2714) | TheJack |
» | Apple iTunes na voljo tudi v SlovenijiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14677 (5530) | opeter |
» | Ali je iTunes ogrožen?Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5226 (3498) | borchi |
» | Kupujem shuffle pa me zanima če je res da moram prenašati musko preko itunes ali je šOddelek: Pomoč in nasveti | 1786 (1662) | detroit |
» | Alternativa Winampu 3 ?Oddelek: Programska oprema | 1998 (1605) | IceIceBaby |