Forum » Loža » Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?
Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?
Temo vidijo: vsi
49106 ::
V kakšni barvi jo bomo naročili? Rjave še nimam, XHP50.2 tudi ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
Samael ::
V kakšni barvi jo bomo naročili? Rjave še nimam, XHP50.2 tudi ne.
Si na pravi poti! Lahko greš tako, kot si si zamislil, ali pa - pro tip - se greš recimo kaj v smislu "vse zeleno" in potem takole na fotko razvrstiš vse zelene lučke.
Ali pa kot si rekel, isti model v vseh možnih različicah. Da potem izpade nekaj v tem smislu:
Samo tule je en big flaw. Ne more človek tako hitro dopolnjevati zbirko, kot lahko kitajci vedno nove in nove štancajo. In tako zgoraj manjkajo vsaj tri, zdaj ne več tako nove, barve in spodaj bakrena verzija. Da niti ne grem potem v detajle okoli novih ledic ...
Človek proti kitajcem tu ne more zmagati :)
Samael != Samuel
4 x XHP50.2 povsem mogoče posveti teh 11k lumnov, do hitrega stepdowna po recimo (govorim povsem na pamet, ilustrativno) 20ih sekundah, nato pa še kakšnega po minuti, dokler se ne ustali na recimo (še vedno govorim na pamet) pri recimo 3k - 4k lumnih, kar še vedno ni malo.
Ni veliko lučk takšnih dimenzij, ki bi dejansko dale stabilnih 3k - 4k lumne (ampak to beri zgolj ilustrativno, nisem bral nobenih testov) oz. če so deklarirane na toliko, je njihov stepdown še vseeno krepko pod to mejo.
Ni veliko lučk takšnih dimenzij, ki bi dejansko dale stabilnih 3k - 4k lumne (ampak to beri zgolj ilustrativno, nisem bral nobenih testov) oz. če so deklarirane na toliko, je njihov stepdown še vseeno krepko pod to mejo.
Samael != Samuel
radmannsdorf ::
radmannsdorf je izjavil:
Imam problem. Kar dve Nitecore Tube svetilki, se mi nočeta napolnit. Ko katerokoli priklopim na usb, se prižge modra led in se "polni". Ampak jo pustim čez noč, odklopim usb, lučka pa ne deluje. Čudno da se mi to dogaja kar na dveh. Nisem ju pa polnil že kakšne pol leta.
Preizkušeno tudi z drugim kablom in usb brickom. Je potreben kakšen reset?
Iščem nadomestek za na ključe. Priporočate kakšno? Rad bi da je čimmanjša.
koyotee ::
4 x XHP50.2 povsem mogoče posveti teh 11k lumnov, do hitrega stepdowna po recimo (govorim povsem na pamet, ilustrativno) 20ih sekundah, nato pa še kakšnega po minuti, dokler se ne ustali na recimo (še vedno govorim na pamet) pri recimo 3k - 4k lumnih, kar še vedno ni malo.
Ma kje, bolj se ustali pri 1500max, če mene vprašaš, pa še to je zelo odvisno od baterije, ki kmalu počepne.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
WaterBoy ::
Samael, nekaj za tebe :
Lumintop EDC AA
https://zeroair.org/2020/11/11/lumintop...
https://www.banggood.com/LUMINTOP-EDC-A...
kumer ::
novembra so bile običajno najboljše cene za nakup lučk
ali se meni samo zdi oz je letos kar slabo na tem področju
razen EC01 za 22 eur, ni nič drugega pametnega...
?
LP
ali se meni samo zdi oz je letos kar slabo na tem področju
razen EC01 za 22 eur, ni nič drugega pametnega...
?
LP
perci ::
NE.
:\
kaj te je odvrača:
- T6,
- premala svetilnost,
- preveč vsega na kupu
?
Pa dobr, sama t6 niti ni problem, čeprav lumni najbrž niso realni. Tut če je 600 lumnov je gudinaf. Bolj me moti, da ne poznam blagovne znamke, posledično ne vem, če so specsi realni. Ne vem kakšna baterija je notri. Ja, tudi preveč vsega je na kupu in prepoceni, da bi bilo lahko vse proper narejeno.
Ma kje, bolj se ustali pri 1500max, če mene vprašaš, pa še to je zelo odvisno od baterije, ki kmalu počepne.
No, saj. Prizanesljiv sem v ugibanju, da ne gobezdam preveč, predno kaj prebrem, pa nekoliko upam, da po ena XHP50.2 da še vseeno nekih 700 - 800lm brez hudega pregrevanja oz. se običajno štiri bližje minimuma vseeno boljše obnašajo kot ena na max, ampak povsem verjetno da bi znalo biti kaj takšnega, kot praviš.
Samael != Samuel
GupeM ::
Jaz za na kolo uporabljama Zanflare F1 (žal se je ne dobi več), z mountom za na krmilo za okrogle lučke. Nekaj v tem stilu: https://www.amazon.co.uk/Torch-Clamp-Fl...
Samo, da je vse skupaj še bolj cheap, ker je ta mount moja draga pred več leti dobila na nekem srečelovu, pa ga ni stran vrgla. Ni ravno za offroad, na normalnem makadamu je pa treba vsake toliko časa malo popravit lučko. Tak, kot je na sliki, bi bil verjetno tudi za offroad dovolj dober ...
Takšen mount + kakšen convoy mogoče? Nimam tega opevanega Convoya, tako da ne vem kako se obnese :)
Samo, da je vse skupaj še bolj cheap, ker je ta mount moja draga pred več leti dobila na nekem srečelovu, pa ga ni stran vrgla. Ni ravno za offroad, na normalnem makadamu je pa treba vsake toliko časa malo popravit lučko. Tak, kot je na sliki, bi bil verjetno tudi za offroad dovolj dober ...
Takšen mount + kakšen convoy mogoče? Nimam tega opevanega Convoya, tako da ne vem kako se obnese :)
Nimam tega opevanega Convoya, tako da ne vem kako se obnese :)
Nič posebnega ni, ampak glih to je kul. Povsem kompaktna, skoraj neuničljiva no-nonsense lučka za recimo 9.99USD.
Samael, nekaj za tebe :
Lumintop EDC AA
https://zeroair.org/2020/11/11/lumintop...
https://www.banggood.com/LUMINTOP-EDC-A...
Eve, $14.99, to pa je privlačna cena. Poštnina jo sicer nekoliko podraži, ampak če gresta v košarico dve ... ja, hvala za link! :)
Še vedno se mi zdi malce hecno, da zraven dobiš difuzor, medtem ko lučka ne stoji pokonci (tailstand) ampak evo, všeč mi maksimalno kompaktna oblika - sploh če se sname sponka.
Samael != Samuel
bmwwww ::
Sicer ne gre za ročno svetilko, ampak je za vas znalce to v izi za povedat
Gledam tako luč (nekaj v tem stilu), pa me zanima na kaj moram bit pozoren. Zaželjena zatemnitev in da je večja kot navaden luster, je tudi soba 2,5x5m
https://www.moemax.si/p/premium-living-...
Gledam tako luč (nekaj v tem stilu), pa me zanima na kaj moram bit pozoren. Zaželjena zatemnitev in da je večja kot navaden luster, je tudi soba 2,5x5m
https://www.moemax.si/p/premium-living-...
Barvna tempearura 3000-6000k, hm...
Mal čudno to
Mal čudno to
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Piše tudi:
barva svetlobe: toplo bela, hladno bela
Mogoče imajo obe opciji, ali pa se regulira? V vsakem primeru bo vzel, če bo, 3000k, ane?
Mimogrede, kaj pa navedna: EEZColor: #52AD32
A ni to zelena? :P
barva svetlobe: toplo bela, hladno bela
Mogoče imajo obe opciji, ali pa se regulira? V vsakem primeru bo vzel, če bo, 3000k, ane?
Mimogrede, kaj pa navedna: EEZColor: #52AD32
A ni to zelena? :P
Samael != Samuel
Ja 3000 bo kul, 6000 bo drek
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
VIP58 ::
Če nima definifan high CRI, je jaz ne bi dajal v bivalne prostore.
Ta lampa je bolj za v kakšno skladišče, ali delavnico.
Ta lampa je bolj za v kakšno skladišče, ali delavnico.
Too much of everything is just enough.
bmwwww ::
Ja nekaj z vgrajeno ledico hi rajsi kot luster pa žarnice. Na tem, ki ga imam v dmevni menjujem re jebene e14 ledice. Kr nekaj crkujejo...pa da bi lahko rekel, da delajo nonstop
Barna temp.,zatemnitev pa je nastavljivo z daljincem
Barna temp.,zatemnitev pa je nastavljivo z daljincem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bmwwww ()
_marc_ ::
Ali lahko s tem polnilcem(VOLTCRAFT IPC-1L) polnim 18650 baterije.
Sicer sem za novo Convoy C8 naročil nove baterije in polnilec, vendar se je kot kaže ladja potopila.
Sicer sem za novo Convoy C8 naročil nove baterije in polnilec, vendar se je kot kaže ladja potopila.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: _marc_ ()
firbec ::
18650 ne moreš spravit v VOLTCRAFT IPC-1L, ker je fizično večja baterija.
Če misliš, da se je ladja potopila oz čakaš predolgo, še danes odpri dispute, da ti povrnejo nakazan €, ne se pustit.
Če misliš, da se je ladja potopila oz čakaš predolgo, še danes odpri dispute, da ti povrnejo nakazan €, ne se pustit.
b4d ::
Ali lahko s tem polnilcem(VOLTCRAFT IPC-1L) polnim 18650 baterije.
Ze dimenzijsko so prevelike, potem pa se kemija ni ustrezna, opusti idejo.
Naroci nekaj poceni na nkon in bo.
b4d.sablun.org
Zgodovina sprememb…
- spremenil: b4d ()
_marc_ ::
Do disputa je še nekaj dni, vendar kot kaže ne bo nič od tega. Prodajalec ne odgovarja na maile, tracking numberja ni več, tako da moram res poiskati nekaj drugega. naročeno sem imel nekaj takega:
https://www.aliexpress.com/item/4001162...
Imate kakšen predlog za ˝poceni˝ polnilec z dvema ali štirima baterijama?
https://www.aliexpress.com/item/4001162...
Imate kakšen predlog za ˝poceni˝ polnilec z dvema ali štirima baterijama?
A bi rad bajto zažgal? Pusti take baterije pri miru.
Na nkon.nl vzemi XTAR SC2 in par Samsung INR18650-35E
To dobiš za cca 15€ v dveh do treh tednih. Iz Aliexpressa pa baterij letos ne boš dobil.
Na nkon.nl vzemi XTAR SC2 in par Samsung INR18650-35E
To dobiš za cca 15€ v dveh do treh tednih. Iz Aliexpressa pa baterij letos ne boš dobil.
matobeli ::
Za polnilec lahko vzameš tudi single slot, kakšen SC1. Ali pa malo dražjega PB2S ki ima USB C ter hitro polnjenje če je polnilec QC ali PD. Lahko je tudi powerbank.
kajetan ::
Iscem led ročno svetilko z vgrajeno polnilno baterijo. (ne preveliko - do 15cm). Tako, ki ima kako simple polnilno postajo ali tako, ki se za polnjenje direkt v vtikac da.
Kaj se priporoca?
Kaj se priporoca?
In baterije https://eu.nkon.nl/rechargeable/li-ion/...
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
WaterBoy ::
14500 1000mAh se dobi kje, ali se ne pozna tolko če vzameš manjše?
Sicer imam dve vapcellteh, 1000mAh, ampak sta zanič in za novo AA lučko potrebujem nove baterije
Sicer imam dve vapcellteh, 1000mAh, ampak sta zanič in za novo AA lučko potrebujem nove baterije
gregc1 ::
mogoče bi tukaj kaj vedeli o tej lučki. predvsem me zanima kako bi jo lahko ponovno polnil
https://comight-tech.com/product/910a-f...
https://comight-tech.com/product/910a-f...
ne vem točno če je to ta lučka. zgleda tako :) oznaka na lučki je pa fox-910a. to je vse kar piša na lučki. drugega nimam
Kaj boš s tem? Uporablja nicd baterije, jajca.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Aaaaa, pol pa ja, reci da si narocil drugo baterijo, in da bo ko bo
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: ALT ()
Aaaaa, pol pa ja, reci da si narocil drugo baterijo, in da bo ko bo
ne. ker je kot darilo. mam pa občutek da bom mogel jutri poročati. sem našel ali nisem . se moram res tako močno zagovarjati?
uglavnem. če kje obstaja polnilec (mislim da je samo kabel) pa da kdo ve za njega. če kdo kaj ve, naj pove :) prosim.
Potrebuješ tak polnilec. Glej da ti pošljejo EU verzijo.
Kakšno leto nazaj sem tudi jaz za tasta iskal točno to. Nikjer ni bilo za dobit, Aliexpress ga je sicer imel, meni je pa hecala debetna kartica za plačilo, tako da nisem mogel naročit.
Slučajno sva se znašla v Mb na boljšjem trgu, kjer so prodajali take lučke/taserje. Pa sva za foro vprašala prodajalca če proda samo kabel. Ni problema, 5€. :)
Kakšno leto nazaj sem tudi jaz za tasta iskal točno to. Nikjer ni bilo za dobit, Aliexpress ga je sicer imel, meni je pa hecala debetna kartica za plačilo, tako da nisem mogel naročit.
Slučajno sva se znašla v Mb na boljšjem trgu, kjer so prodajali take lučke/taserje. Pa sva za foro vprašala prodajalca če proda samo kabel. Ni problema, 5€. :)
radmannsdorf je izjavil:
Potrebuješ tak polnilec. Glej da ti pošljejo EU verzijo.
hvala za tole.
ker si imel tako lučko. je vredna tega denarja? da naročim ta kabel? dela dobro? sveti kaj? mislim pa da dela samo lučka.
Ej ne vem, tast ima tole na čez. Jaz to nebi nikol kupil, sem preveč navdušen nad temi lučkami ki jih ima večina tukaj.
Jaz bi rajši dal še par evrov več in kupil kakšno Convoy, Atrolux ali podobno.
radmannsdorf je izjavil:
Ej ne vem, tast ima tole na čez. Jaz to nebi nikol kupil, sem preveč navdušen nad temi lučkami ki jih ima večina tukaj.
to mi je čisto jasno da je bolje dati par evrov več pa kupiti drugo, to sem tudi naredil.
se pravi ta lučka ima že vrgajen polnilec. kar moram narediti moram priklopiti 230v in zadeva deluje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregc1 ()
Ej ne vem točno, ampak šlo je za isti priklop in isti problema. Lučka mogoče ni bila čisto enaka, sem že pozabil. Preveri prosim prej še pri kom, da ne bo koga usekalo. :)
Moja EC01 je bila poslana
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
A šele? :D
Astrolux(R) EC01 XHP50.2 3500LM SST40 405m Anduril UI USB-C Rechargeable 18650 21700 IPX8 LED Flashlight For Camping Hunting
Design For Outdoor: SST40 5000K Color: Green
Astrolux(R) EC01 XHP50.2 3500LM SST40 405m Anduril UI USB-C Rechargeable 18650 21700 IPX8 LED Flashlight For Camping Hunting
Design For Outdoor: SST40 5000K Color: Green
Wed, Nov 11, 5:10 PM (10 days ago)
Thank you for ordering with us. We're sorry to inform you that your product is taking longer than expected to restock because of excessive demand.
We are putting pressure on the factory to produce urgently. We will ship it as soon as the goods arrive.
Fri, Nov 13, 4:55 AM (8 days ago)
Thanks for shopping with us. We are glad to inform you that your order 9xxxxxxx has been shipped out. The expected arrival time is Saturday,01/23. Click the button "Track your Order" to view full details.
Samael != Samuel
@gregc1
Podobne priključne kable so imeli starejši brivniki, ne baterijski, čisto navadni na 220V.
Vprašaj tasta če se mu kje valja kakšen.
Bi se pa dalo za silo rešit z kabelskimi votlicami in termoskrčljivimi cevkami, dokler ne dobiš pravega kabla.
A baterije se ne da ven dobit, bi jo lahko polnil v navadnem polnilcu.
Podobne priključne kable so imeli starejši brivniki, ne baterijski, čisto navadni na 220V.
Vprašaj tasta če se mu kje valja kakšen.
Bi se pa dalo za silo rešit z kabelskimi votlicami in termoskrčljivimi cevkami, dokler ne dobiš pravega kabla.
A baterije se ne da ven dobit, bi jo lahko polnil v navadnem polnilcu.