» »

Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?

Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?

Temo vidijo: vsi
««
72 / 326
»»

OZZY ::

alkoo je izjavil:

Izgleda, da sem jaz naletel na mino. F1 je sedaj na zalogi, poslali mi je še vedno niso (plačano 11.10), odgovora supporta na moj reminder tudi (še) ni. Očitno sem na GB kupil 3x (prvič, zadnjič in nikoli več)...

obe verziji F1 so na zalogi od včeraj. Jaz tud čakam, da mi pošljejo 2x.
Go with the flow.

kumer ::

za tiste ki ste zamudili F1

nova akcija bi naj bila 11.11.
seveda nič ni 100% ampak če bo spet 10 usd potem bo to 11.11. Singles%27 Day @ Wikipedia

F1 je všečna, mene moti torbica ki je slabe kvalitete, čuden design in pa tinta, gre za rumeno svetlobo ki je ne maram, če bi bila 3A ali 1A bi bilo veliko bolje, seveda pa je to subjektivno mnenje

za darilo je ok, sam je nebi imel, raje nabavim Convoy C8,LK 100 in original convoy torbico, res dražje (cca 20 usd) ampak meni bolj všečno

LP

Furbo ::

Torbica? Misliš tista reč, ki prva leti v smeti pri teh zadevah? :)
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

hunter01 ::

GearBest ima spet Lucky Bag akcijo.

Tisti, ki ste mogoče v prejšnjih akcijah poizkusili srečo. Je bilo kaj pametnega not?

Samael ::

Nah, povsem brezveze :)

Jaz sem dobil neko batman figurico, obesek, ki menda sveti al se oglaša al nekaj - nisem niti odpakiral še, če sem iskren :)
https://www.gearbest.com/home-gadgets/p...

Assass1n ::

Jaz isto :) brezveze.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Se mi je zdelo, da bo kaj takega.
Vsi imamo radi "darila", problem je, da jih na internetu ni, tudi če zgleda kot darilo =)

Furbo je izjavil:

Torbica? Misliš tista reč, ki prva leti v smeti pri teh zadevah? :)

ne, govorim o kvalitetni zadevi, ki ima med drugim tudi ob strani prostor za dodatno baterijo
zelo uporabno
jaz imam rad lučke v torbicah (holster) ko niso v rabi

npr. za s2+

za C8 je enaka, samo večja

skico ::

Živijo

Katero 18650 baterijo pa priporočate za lučko zenflare f1?

hvala

lp, Boštjan

Samo par objav nazaj ;-)

Samael je izjavil:

Eno tistih dveh, kar ves čas govorimo "Samsung INR18650-30Q 3000mAh" ali pa "Sanyo NCR18650GA 3500mAh" (torej črno LiitoKala Lii-35A NCR18650GA 3500mAh).
Zanflare F1 nima problema tako z buttontop kot tudi flattop baterijami. Vse dela. (linkal sem po 4 kose, ker je boljša cena za več kosov - če želiš po eno, dve, tri... je tudi opcija)

Ali pa za malenkost dražje, vendar bistveno hitreje z nkon.nl

ja, to sem našel, ampak nisem bil siguren da je 10A dovolj?

lp

koyotee ::

skico je izjavil:

ja, to sem našel, ampak nisem bil siguren da je 10A dovolj?

lp

4A je vrh glave
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

ok, kaj pa button on top verzija? :)

Kaj z njo? :) Ne razumem tvojega vprašanja, glede na to, da je štiri objave višje že napisano sledeče:
Zanflare F1 nima problema tako z buttontop kot tudi flattop baterijami. Vse dela.

tole sem pa očitno spregledal.. hvala

lp, Boštjan

Flat top so ponavadi malenkost cenejše, prebavi jih velik del kitajskih svetilk, če pa potrebuješ button, se da pa po sili razmer še vedno priciniti bunkico, uporabiti magnetek itd. medtem, ko v obratni smeri ne gre, potrebuješ novo baterijo. Za ZF1 sicer res nima veze - je sila nezahtevna svetilka, vse deluje.

bosmla ::

Kaj pa je narobe s samsung 18650 3500mAh da priporocate "samo" 3000mAh in drazjo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bosmla ()

gregor ::

tisti, ki ste pred nekaj dnevi nabavili F1 za 10 usd, ali so vam jo že poslali?
meni je še niso, piše: processing
zaloga pa je

LP

gregor je izjavil:

zaloga pa je

LP

Tudi pri meni je processing. Bojo že :) Najbrž je tudi naval bil velik.

A ima kdo kak link za preverjen RGB led trak?
Želel bi kit z 220V adapterjem, 2-3m dolžine, nastavitev svetlobe, memory funkcijo.

Ne rabi bit waterproof, ker bo v stanovanju (za TV-jem)

Nekaj takega:
https://www.gearbest.com/led-strips/pp_...

Samo malo dost se mi zdi 35€ :)

bosmla je izjavil:

Kaj pa je narobe s samsung 18650 3500mAh da priporocate "samo" 3000mAh in drazjo?

Nič ni narobe.
Samsung 35E 3500mAh, ki jo omenjaš je super baterija in podobno kot Sanyo NCR18650GA 3500mAh ali pa LG 18650 MJ1 3500mAh trenutno v samem vrhu kot kompromis med veliko kapaciteto in amperažo (10A). Večina svetilk ne potrebuje niti blizu 10A, zato se v večini primerov ne moreš narobe odločiti ne glede katero teh treh sodobnih baterij izbereš.

Razlog zakaj priporočamo pogosto tudi Samsung 30Q 18650 3000mAh 15A je v tem, da nekatere sodobne svetilke potrebujejo vseeno več zagonskega toka, da dosežejo polno svetilnost.
Obstaja kar nekaj ostalih baterij, ki presegajo 10A in katerih kapaciteta se suče okoli 3000mAh, vendar je 30Q glede na kvaliteto in amperažo ena ugodnejših.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Sofirn SP31 nič posebnega, ampak za 10 USD s kodo 11SP31 ena cenejših 18650 svetilk na dva gumba. Meni so te zelo kul, pri Sofirn pa tudi človek ve, da bo za svoj denar dobil to kar obljubljajo.

Sofirn SP31 je v vseh pogledih identična kot nekoliko dražja ThorFire TK15S, čeprav oboji trdijo, da med njima ni povezave. Pa to niti ni edini model, ki si ga ti dve znamki delita :D

Zgodovina sprememb…

Samael je izjavil:

Danes me je pa v poštnem nabiralniku čakala ena zelo fanscinantna svetilka.

On the road U18 XP-L V6 1090Lumens

Fanscinantna zato, ker je poleg lepega dizajna definitivno najmanjša 18650 1k lm svetilka, kar jih imam - in to s polnilnim USB portom! Manjša je celo od meni ljube Nitecore EC21.
Indikator izpraznjenja baterije (power 10%,power 5%), magnetni pokrov, memory mode, hiter turbo vklop in ostali standardi (IPX - 8, 2m impact resistance...)

profii je izjavil:

@Samael, koliko si plačal On the road U18? Izgleda super :)

Akcijaaaaa!

ONTHEROAD U18 IPX8 6000K 1090Lm
ONTHEROAD U18 IPX8 3500K 1090Lm

S kodo GB11ROAD ponovno 19EUR (cena vključuje tudi poštnino in priloženo baterijo).

specing ::

Manjkata samo Nichia >90% CRI LEDica in boost-buck.

akcija je tudi za convoy s2+

ok, rdeče barve in bolj rumena svetloba ampak za 10 eur še vedno dobra izbira:

Convoy S2+ XM L2 T6 - 4C RED
https://www.gearbest.com/led-flashlight...
$ 9,99 code: GB11YY

meni je sicer napisalo da je koda potekla, venddar je cena ostala 9,99 + 1 usd za poštnino

LP

impre ::

Se že tepem po glavi zakaj sem naročil F1 namesto počakal na OTR U188-) ko bi človek vedu...

valdo ::

impre je izjavil:

Se že tepem po glavi zakaj sem naročil F1 namesto počakal na OTR U188-) ko bi človek vedu...

zakaj?saj F1 je tudi "fajn"
Lp

Okapi ::

Pa še pol cenejša.

Furbo ::

Jaz pa mirno čakam na dobre akcije, se nič ne mudi. 3 svetilke itak imam, vrh glave za 99,9% folka, razen za nas. :)
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

valdo ::

Okapi je izjavil:

Pa še pol cenejša.
F1 je cenejša ~2€, ampak nima baterije
Lp

F1 je bila 9 evrov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

MisterR ::

Iščem čelko oz svetilko ki ima to moznost, uporabljal sem http://www.iglusport.si/trgovina/nekate... in nitecore hc30 kateri sta se zelo dobro obnesli. Sedaj pa iscem nekaj za do 30€.
Ali je hc30 se zmeraj brez konkurence do 40€?

koyotee ::

Skilhunt h03
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Imalent hr20.

Okapi je izjavil:

F1 je bila 9 evrov.

8,54EUR če se prav spomnim, samo mi je U18 prikladnejših mer, ker bi rad res majhno lučko z vsem kar imajo velike :) mogoče jo pa naročim, če F1 v kratkem ne odpošljejo;) samo kaj ko verjetno ne bo prav dolgo ta akcija...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: impre ()

Koyotee in Okapi, to imata kakšne kode za popuste, namrec cena je cez 40€? Pri Imalent hr20 mi je zelo prirocno usb polnjenje, saj lahko potem polnim tudi s powerbankom.

MisterR je izjavil:

Koyotee in Okapi, to imata kakšne kode za popuste, namrec cena je cez 40EUR? Pri Imalent hr20 mi je zelo prirocno usb polnjenje, saj lahko potem polnim tudi s powerbankom.

A smem jaz? :)
IMALENT HR20
Koda: 4ALL1 za ceno 23EUR
Jaz imam tudi eno. Ko imaš reč na glavi je priročno tudi reguliranje svetlobe z vrtenjem namesto pritiskanjem.

Impre, če boš naročil OTR U18, ko sem jaz takrat naročeval, je bila na voljo samo 3500K in se mi zdi svetloba čisto preveč rumena. Tako, res konkretno rumena. Sicer stvar osebne preference, ampak zdaj, ko je koda za obe, se mi zdi vredno razmisliti o 6000K.

Zgodovina sprememb…

Samael prodaš? :)

Pa saj jo komot naročiš za isto ceno s kodo, ki sem jo prej linkal zgoraj :) Razen če se ti iz katerega koli razloga mudi jo dobiti za isto ceno iz LJ :P

Ja bolj je cas pomemben, ker dvomim da bi jo dobil pred januarjem. Tako, da ce imas oeifinal embalazo me kar kontaktiraj pa se zmenima.

ThinkPad ::

hunter01 je izjavil:

gregor je izjavil:

zaloga pa je

LP

Jaz sem F1 naročil točno en mesec nazaj, 5.10. in je status še vedno processing... tako da tu nekaj ne štima. Vse ostalo naročeno prej in kasneje je ali prišlo ali je na poti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ThinkPad ()

OZZY ::

ThinkPad je izjavil:

hunter01 je izjavil:

gregor je izjavil:

zaloga pa je

LP

Jaz sem F1 naročil točno en mesec nazaj, 5.10. in je status še vedno processing... tako da tu nekaj ne štima. Vse ostalo naročeno prej in kasneje je ali prišlo ali je na poti.

Jaz sem naroči 8.10 in je tudi status še vedno processing. Druga pa je naročena 30.10 in je isti status.
Go with the flow.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OZZY ()

alkoo ::

Tudi še čakam na F1 (od 11. okt). Trenutno ni na zalogi (čeprav na strani piše, da je). Zadnji info supporta je, da mi pošljejo 6.nov (jutri). Ampak sem videl danes, da se je datum spet pomaknil naprej na 9. nov. Najbrž še ne bo kmalu...

perci ::

Ta F1 je nateg.

Mimogrede, katero lampo rabim, če bi rad, da mi v ene 3-4m globoko vodo posveti do dna? Za štirno rabim.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

matobeli ::

Mogoče so pa nardil interni kickstarter in sploh še nimajo teh lučk na zalogi. :P

Ve je v štirni čista voda bi moglo do dna it.

barakus ::

Vidim, da ste nekateri že precej nestrpni.

@perci, kaj je pa tako posebnega pri 3-4m globoki vodi? Imaš doma kakšno svetilko, s katero si že poskusil? Pričakoval bi, da je npr. tista convoy S2+ čisto dovolj pri bistri vodi. Če se ti mudi sem prepričan, da ti bo kdo od nas z veseljem prodal eno svetilko na brzino...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: barakus ()

Ma v resnic probavam samo z nekimi čelkami pa to ni to. Mam pa zdele eno On the road u18 na poti. Torej bi moralo zadostovat, če prav razumem - kul.

perci je izjavil:

Ta F1 je nateg.

Zakaj nateg?
A ker zamujajo z dostavo ali pa ker meniš, da ne je ne bomo dobili oni pa bodo obdržali denar? :)

Dispatch: Ships between Nov 9 - Nov 13

Jaz menim, da je nekako podobno, kot je rekel matobeli.
F1 smo do teh zadnjih dveh akcij še vedno dobili v doglednem času. Jaz imam doma tri. Zdaj je pač ni na zalogi, ampak ker je to Gearbestova svetilka, verjetno lažje regulirajo proizvodnjo glede na število naročil, kar je s finančnega vidika smiselno, nekoliko manj pa z vidika tistih, ki čakamo - zlasti, ker ni bilo "presale" oznake.
To bi tudi razložilo to neverjetno nizko ceno - pač določeno število kosov imajo garantirano vnaprej prodanih. Win-win za obe strani.
Na kraj pameti mi ne pade, da bi začel neučakano kričati "scam, scam", dokler se to dejansko ne izkaže. Če pa se, pa jasno z nekoliko grenkim priokusom paypal dispute, denar nazaj.

Ma nateg v smislu, da je tok dolg dobavni rok - itak da jih bomo dobili. Nekoč.

Bolj kot en group buy mi deluje vse skupaj, ne pa trgovina.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Ja tudi jaz imam občutek da so nas lepo nategnili in se bomo načakali...

Eni ste tudi čudni - super svetilko boste dobili po zelo ugodni ceni, in zdaj govorite o nategu, ker ne bo prišla v treh dneh.;((
««
72 / 326
»»