Forum » Programska oprema » zakljucek cd-eja
zakljucek cd-eja
miki16 ::
ker nisem nikjer nasel nicesar podobnega o moji tezevi sem se odlocil da vprasem se vas napredno unicim vse cd-eje.ko recimo pecem avdio cd-eje mi na koncu peke nero napise da ni mogoce zakljuciti cd-eja ker ....ne wem kaj tocn.kaj naj storim?
Gandalfar ::
jah fino bi bilo, ce bi povedal razlog. Na koncu snemanja ti Nero ponudi moznost da shranis log fajl. Tam notri tudi pise razlog. Lahko ga pa tudi prepises. To nam bi ZELO pomagalo pri iskanju problema.
Daj prosim povej se kater CDRW uporabljas, katere medije, kaksno imajo deklarirano hitrost pisanja, kako hitro pises nanje, katere windowse zadaj uporabljas in katere aspi drajverje, ce si kej cudnega pocel z njimi, kako imas ide naprave vezane, ipd.
Ali snemas direkt iz wav ali iz mp3ja, tocno katera verzija Nerota?
City: in kaksna resitev je to? Ce bi vsaj povedal neko alternativo ne pa kr tko .. zamenji program...
Daj prosim povej se kater CDRW uporabljas, katere medije, kaksno imajo deklarirano hitrost pisanja, kako hitro pises nanje, katere windowse zadaj uporabljas in katere aspi drajverje, ce si kej cudnega pocel z njimi, kako imas ide naprave vezane, ipd.
Ali snemas direkt iz wav ali iz mp3ja, tocno katera verzija Nerota?
City: in kaksna resitev je to? Ce bi vsaj povedal neko alternativo ne pa kr tko .. zamenji program...
Predator ::
rekorder, kateri winsi, kater program
drugače pa a ti dela isto pri data cd-jih al samo audio?
ker če ti ne najprej poskusi z drugimi cd-ji ( eni rekorderji pač enih cd-jev ne prebavljajo kar vem tudi sam doma )
drugače sta pa meni nekdanja philips in mitsumi začela podobno, najprej parkart ni mogel zaključit cd-ja ( mislim da je illegal writestate pa scsi eror eror javljal čeprav sta ble ide enote ) potem sta pa čez nekaj časa tudi snemat nehala;
drugače pa a ti dela isto pri data cd-jih al samo audio?
ker če ti ne najprej poskusi z drugimi cd-ji ( eni rekorderji pač enih cd-jev ne prebavljajo kar vem tudi sam doma )
drugače sta pa meni nekdanja philips in mitsumi začela podobno, najprej parkart ni mogel zaključit cd-ja ( mislim da je illegal writestate pa scsi eror eror javljal čeprav sta ble ide enote ) potem sta pa čez nekaj časa tudi snemat nehala;
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nastavitve za peko divx filmov v nerotuOddelek: Zvok in slika | 2168 (1815) | polde66 |
» | ˝no seek complete˝ težave z pekačemOddelek: Strojna oprema | 1356 (1167) | swalow |
» | Peka CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1373 (1172) | BaRtMaN |
» | Ogromen problem s pekačem!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1003 (702) | reXor |
» | NERO in 90 min CDriOddelek: Pomoč in nasveti | 1155 (899) | Joze_K |