Forum » Programska oprema » Noče odprti strani klik in slovenske novice
Noče odprti strani klik in slovenske novice
amacar ::
Sedaj sem hotel iti na stran slovenske novice, in je ni hotelo odprti. OK vredu, poskusim s spletno banko klik, in zopet strani ne odpre. Zaenkrat mi ostale strani odpira. Probal sem v firefoxu 3.6 in IE, pa pri obeh enako. Na sestrinem laptopu pa obe strani brez problema odpre. Je pa sistem na novo naložen z dual bootom z puppy linuxi, kjer pa slovenske novice odpre, klika pa nisem probal.
Kaj bi bil problem?
Hvala za odgovore
Kaj bi bil problem?
Hvala za odgovore
Sedaj sem probal še ostale strani. Ne odpre mi še 24ur, najdi.si, delo in še več strani.
NIč, bom pa poizkusil ponovno naložiti OS.
NIč, bom pa poizkusil ponovno naložiti OS.
popster ::
pomojem imaš kak cooki od omenjenih strani potekel, ali kaj takega,
kaj pa napiše?
probaj installirat še Chrome
kaj pa napiše?
probaj installirat še Chrome
WarpedGone ::
Mal še počakaj z novo inštalacijo. Čist možno da so kakšne težave v povezavah.
Zbogom in hvala za vse ribe
Pokaže pa tisto stran (enako kot da ne bi imel vzpostavljenega interneta), kjer piše:
Internet Explorer cannot display the webpage
What you can try:
Diagnose Connection Problems
More information
Sem naložil še chrome, prav tako ne dela, napiše ojoj, pa da se ne more povezati.
Se komu sanja, kaj bi lahko bilo narobe, saj je to čisto sveža inštalacija, na puppy linuxu pa je vse delalo.
Internet Explorer cannot display the webpage
What you can try:
Diagnose Connection Problems
More information
Sem naložil še chrome, prav tako ne dela, napiše ojoj, pa da se ne more povezati.
Se komu sanja, kaj bi lahko bilo narobe, saj je to čisto sveža inštalacija, na puppy linuxu pa je vse delalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
MadMax ::
Ročno vpiši naslove DNS serverjev.
Probaj od različnih ISPjev, arnesovi so ponavadi ok.
Probaj od različnih ISPjev, arnesovi so ponavadi ok.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Sem vnesel od arnesa, siola, telemacha pa je enako, najprej se poizkuša povezati, nato javi napako, na t2, sploh ne dela, takoj javi napako
SEm izklopil še windowsov požarni zid, pouzkusil z vpisovanjem v konzolo iz te teme: Neodpiranje internetne strani, še vedno ni učinka.
Zgodovina sprememb…
Sem se sedaj spomnil, in sem šel preko proxy-ja in odpre slovenske novice ter 24ur.
Ve kdo, kaj bi bilo narobe?
Še to, če se povežem na drugo brezžično točko, tam delajo vse spletne strani.
Ve kdo, kaj bi bilo narobe?
Še to, če se povežem na drugo brezžično točko, tam delajo vse spletne strani.
Zgodovina sprememb…
opeter ::
To imaš pametno brezžično omrežje. Ti takoj filtrirabrez zvezne strani kot so slovenske novice in 24kur.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 527621 (5166) | bastadu |
» | 24ur ni več najbolj obiskana spletna stran (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11036 (7756) | korenje3 |
» | Prosim predlog-kateri linux? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 17235 (15249) | krneki0001 |
» | Kateri Windows naložiti?? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4382 (3118) | reto88 |
» | Kater OS dati na star računalnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5339 (4219) | Hexx |