Forum » Izdelava spletišč » Privat stream glasbe - on demand
Privat stream glasbe - on demand
DuleKrtola ::
Na domačem serverju imam nekaj mp3 in flac fileov. Gor bi postavil nek sajt, na katerega bi se lahko logiral iz neke druge lokacije in si predvajal musko v browserju - imel bi nek media library. Vem, da je možno to narest z VLCjem, ampak v tem primeru bi moral playlisto urejat preko remote desktopa. Namesto tega bi rad imel nek interface in predvajanje v web browserju. Obstaja kaj takega? Je za to potreben flash?
McMallar ::
Ni potrebno. Jaz uporabljam tole: Vibe Streamer
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
Nima podpore za .flac, sem pa našel nekaj alternativ:
Ampache on Windows
Jinzora Media Server
Subsonic!
Ampache on Windows
Jinzora Media Server
Subsonic!
Zaenkrat mi je subsonic najbolj všeč. Če se ne motim, jinzora sploh nima embedded playerja, ampak samo generira .pls file, za kar še vedno rabiš standalone player. Tudi počasna je in buggy. Ampache nisem probal.
edit typo
edit typo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DuleKrtola ()
McMallar ::
Uff, Subsonica pa nisem poznal. Je pa verjetno novejsi, saj VibeStreamer uporabljam ze eni 2 leti in sem tedaj preiskal verjetno pol interneta pa nisem nasel nic uporabnega razen vibe. Bom sprobal se tega, mi je pa vsec, da podpira flac, ki ga vibe ne.
Edit: typo
Hvala za info.
Edit: typo
Hvala za info.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
Zgodovina sprememb…
- spremenil: McMallar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27727 (18704) | Hayabusa |
» | Kateri avdio receiver za predvajanje flac (gapless) fm in mp3Oddelek: Kaj kupiti | 4495 (3771) | umexteacher |
» | Kater in-ear slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 5976 (4000) | Janac |
» | Domači server ali NAS (uporaba predvsem za FTP)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3761 (3444) | d0rK |
» | Vas omiljen predvajalnik glasbe za PCOddelek: Programska oprema | 4076 (3522) | Davidenko |