Forum » Zvok in slika » Nvidia 3d vision
Nvidia 3d vision
mattoslo ::
pozdravljeni!
Na spletu sem zasledil nov sistem od nvidia in sicer: 3d vision kit. V tem kitu dobiš očala za 3d. Ta thnologija na srečo obstaja tudi za laptop. Zasledil sem, da imajo laptopi, ki zraven dobiš še ta kit imajo tole grafično: NVIDIA GeForce GT 330M 1GB. Ali kdo morda ve ali je ta 3d vision kompatibilen samo z to grafično ali je tudi z katero drugo? naprimer ATI mobility radeon? Ali morda kdo ve kje se, da kupiti to grafično in kakšne so cene. Mislim, da so cene še precej visoke in za nakup tega sistema vredno še malo počakati.
LP
Na spletu sem zasledil nov sistem od nvidia in sicer: 3d vision kit. V tem kitu dobiš očala za 3d. Ta thnologija na srečo obstaja tudi za laptop. Zasledil sem, da imajo laptopi, ki zraven dobiš še ta kit imajo tole grafično: NVIDIA GeForce GT 330M 1GB. Ali kdo morda ve ali je ta 3d vision kompatibilen samo z to grafično ali je tudi z katero drugo? naprimer ATI mobility radeon? Ali morda kdo ve kje se, da kupiti to grafično in kakšne so cene. Mislim, da so cene še precej visoke in za nakup tega sistema vredno še malo počakati.
LP
KoMar- ::
NVIDIA in ATI sta dve konkurenčni podjetji, zato ne pričakovat kakšne kompatibilnosti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
KoMar- ::
V laptopih se zelo težko in redko sploh da menjat grafične... nikakor pa ne menjat ATIjeve za NVIDIjino.
ja res je nisem te razumel mislil sem, da je kaj narobe če menjaš iz ati na nvidia ker na namiznem rčunalniku sem že večkrat menjal iz ati na nvidia ali obratno... Kako to, da se ne da?
Aha... Zanima me zakaj potem obstaja isti model prenosnika z vsemi istimi komponentami le, da nima ati grafične ampa geforce?
Zgodovina sprememb…
- polepsal: KoMar- ()
Lonsarg ::
Tut se da občasno menjati grafo, samo to je od modela do modela razližno, nekaj paše v enega, ne v drugega itd, kompatibilnost v laptopih je bolj naključna, razen RAM in disk, ki je standardiziran. Torej moraš specifično za kak model laptopa pogledat, kire grafike grejo notri. Itak pa moraš to posebaj naročiti na servisu vse, tak da treba najti kak servis, ki bi bi pripravlen si cajt vzet klicat okol, kaj gre v tvoj laptop, pač stalo bi te:)
Aja velika večina laptopov ima pa itak grafiko integrirano, kar pomeni da je prispajkano vse skupaj, takih je ene 95% laptopov in tu ne gre menjati sploh, tisto zgoraj velja za tisto trohico dražjih, ki nimajo integrirane.
Aja velika večina laptopov ima pa itak grafiko integrirano, kar pomeni da je prispajkano vse skupaj, takih je ene 95% laptopov in tu ne gre menjati sploh, tisto zgoraj velja za tisto trohico dražjih, ki nimajo integrirane.
Baje da nimam integrirane! Pravijo, da intel še nikoli ni integriral ati grafične na svojo matično ploščo... Torej kako naj izvem katera grafična paše v moj prenosnik?
Zgodovina sprememb…
- polepsal: KoMar- ()
Lonsarg ::
V google vpiš svoj model, če je kaj pametnega, al pa na uradni strani, drugače pa treba na support se obrnit.
Kir model pa maš?
Kir model pa maš?
ma nevem iz glave sej bom pogledov u navodila pa mal po internetu pobrskov... pa potem sporočim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalnikaOddelek: Strojna oprema | 3281 (2956) | jazbec |
» | nVidia in XFX se ločujeta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 6175 (4902) | Jst |
» | Pomoč pri nakupu računalnika in ostale periferijeOddelek: Kaj kupiti | 3562 (3311) | chrush |
» | Pravilno vgrajevanje nove graficne karticeOddelek: Strojna oprema | 1200 (1064) | stock |
» | kako nastavit grafičnoOddelek: Strojna oprema | 1809 (1493) | pmodic |