Forum » Pomoč in nasveti » Nakup računalniškega stola oz. fotelja
Nakup računalniškega stola oz. fotelja
Dekinio ::
Rad bi si nabavil res udoben fotelj, katerega bi koristil predvsem takrat ko sem za računalnikom in ko tudi pogledam kakšen film...Malo sem iskal po netu in pri nas nism nič kaj zanimivega zasledil.
Zanima me še kako je z samo višino...po naročilu si bom dal delat tudi računalniško mizo pa me zanima kako so fotelji (tile res extra, ko imajo možnost nastavitve za dvig nog) in računalniška miza. So fotelji dosti nižji? VErjetno kaj kupiš...pa ne želim, da je preveč nizko in pol da se tipkovnica in miška nahajata previsoko. Pomagala bi mi tudi kakšna slika za primerjavo.
Upam, da razumete kaj želim.
Hvala!
Zanima me še kako je z samo višino...po naročilu si bom dal delat tudi računalniško mizo pa me zanima kako so fotelji (tile res extra, ko imajo možnost nastavitve za dvig nog) in računalniška miza. So fotelji dosti nižji? VErjetno kaj kupiš...pa ne želim, da je preveč nizko in pol da se tipkovnica in miška nahajata previsoko. Pomagala bi mi tudi kakšna slika za primerjavo.
Hvala!
popster ::
Višji fotelj sigurno dobiš kje k je velika izbira foteljev ali pa podstaviš svojega.
Sicer pa imaš možnost nabave brezžične tipkovnice.
Sicer pa imaš možnost nabave brezžične tipkovnice.
FCbarcelona ::
Rad bi si nabavil res udoben fotelj, katerega bi koristil predvsem takrat ko sem za računalnikom in ko tudi pogledam kakšen film...Malo sem iskal po netu in pri nas nism nič kaj zanimivega zasledil.
Hvala!
Kupi fotelj in naredi mizo po meri :) fotelji so povprečno približno enako visoki.
Spajky ::
Takole sem jest pred leti rešil problem utrujenosti pred kompom
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Xserces ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lokal za zmenekOddelek: Loža | 6068 (4218) | noraguta |
» | kako izboljšati domet routerjaOddelek: Omrežja in internet | 11933 (9787) | Pyr0Beast |
» | Eizo se ugasne samOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 4385 (3403) | PrimozR |
» | Postelja za težke računalniške odvisnikeOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4982 (3388) | C_maniak |
» | Načrtovanje dnevnega prostoraOddelek: Loža | 1466 (1364) | Jose |