» »

Severna Koreja grozi z jedrskim orožjem

Severna Koreja grozi z jedrskim orožjem

««
27 / 40
»»

Pac-Man ::

3 mio ljudi z obale v notranjost in je bila štala.

borisk ::

pri evakuaciji ste pozabili upoštevati azijsko poslušnosti in disciplino, pri jk pa še nenehen strah pred sk in invazijo.

tikitoki ::

borisk je izjavil:

pri evakuaciji ste pozabili upoštevati azijsko poslušnosti in disciplino, pri jk pa še nenehen strah pred sk in invazijo.


tikitoki je izjavil:

borisk je izjavil:

pri evakuaciji ste pozabili upoštevati azijsko poslušnosti in disciplino, pri jk pa še nenehen strah pred sk in invazijo.


Se en, k ni bil v azijskem velemestu in pametuje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tikitoki ()

Mr.B ::

Po moje imajo vsi največ problemov predvsem s trumpom, ki mu nekako diplomatski jezik ni neka vrlina. Je pa za neizobraženo rajo pač nadaljevanja šova... sedaj smo iz "locked and loaded" prišli v "big, big trouble".
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

tikitoki ::

Sedaj grozi se venezueli. Se zadnjih treh vojn niso zares koncali pa za nacrtujejo tri nove.

Samuel ::

Po koncu Trumpovega mandata, bo Obama izgledal kot mirovnik. Zaslužena nobelova za mir. :))
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

WarpedGone ::

Za 10 let bo imel možnost zadevanja ciljev v Eu in Ameriki, zelo bo veselo brati komentarje tipa, škoda k ga nismo prej napadli..

Ne, komentarji bojo enaki kot so že +20 let: treba se je dogovorit, dejmo se zmenit, dejmo se pogajat, ne grdo govorit, bodi prijazen, ...

Nuke em once and for all.

Komur beseda nuke pošlje kriv v pete, jo naj bere kot MOAB, če bi rusi stopili zraven, je pa na razpolago še ata
Zbogom in hvala za vse ribe

Zgodovina sprememb…

Fritz ::

Starodavni je izjavil:

Resno, ti to resno? Za vir si citiral hardcore komunistično stran?

Ki fantazira o četrti internacionali, ko pa je jasno, da komunizem ni in nikoli ni bil uspešen sistem. 90 let preizkusne dobe je imel in pokazalo se je da ne deluje.

Poleg tega pa pozabljaš na eno pomembno stvar: Vojno je začela S. Koreja in logično je pričakovati da bodo sledile posledice pri katerih nastrada tudi civilno prebivalstvo.

The Korean War (in South Korean Hangul: ????; Hanja: ????; RR: Hanguk Jeonjaeng, "Korean War"; in North Korean Choson'gul: ??????; Hancha: ??????; MR: Choguk haebang chonjaeng, "Fatherland Liberation War"; 25 June 1950 - 27 July 1953)[36][b][38] began when North Korea invaded South Korea.[39][40] The United Nations, with the United States as the principal force, came to the aid of South Korea. China came to the aid of North Korea, and the Soviet Union gave some assistance.

Za konec pa, kje je življenje boljše. V Severni ali Južni Koreji?

Vsaka pro-komunistična internetna stran ni in ne bo nikoli kredibilna, ker živijo v svojemu svetu s temi zablodami o enakopravnosti in komunizmu in sanjami da se lahko to znova ponovi tokrat uspešno.

Dejstvo je, da komunizem ni in nikoli ne bo uspešen sistem, je samo garancija, kako v par letih/desetletjih spremeniti državo in prebivalstvo v največje reveže.

Also, sem za to, da Kitajska ali ZDA tega norega Kima odstranita in inštalirata kakšnega bolj zmernega, vodljivega voditelja, ki bo demontiral atomski program in raje več vlagal v razvoj države ter oskrbo prebivalstva s hrano in osnovnimi dobrinami, pa odprl svet za mednarodni trg.

Kup neumnosti. Socializem je bil v marsikaterem aspektu izjemno uspešen. V Sovjetski zvezi so v 40-ih letih prišli z ravni pol-fevdalizma na raven, ko so Američanom konkurirali v vesoljskem programu in to ob tem, da so bili vmes, zaradi WW2, v večjem delu porušeni in so izgubili 20 mio. ljudi.

Potem opravičuješ zločine nad civilnim prebivalstvom češ, saj so začeli vojno. To je enakovredno apologetom naših povojnih pobojev, češ, saj so dobili kar so iskali.

Če potegnem črto...nabijaš kako je komunizem grd in tak in drugačen, potem pa navedeš, da bo probleme reševala tudi Kitajska. Ne vem, če ti je kdo povedal, ampak na kitajskem imajo v rokah oblast komunisti 8-)

@ warped
Japajade, a gremo pobiti vse na tem planetu, ki nam niso všeč. Kdo je že fural takšne Endloesunge? Jaz bi recimo začel z Warpedi, ker ne prenašam gernocidnih warmongerjev..kdo je za!?
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

shadeX ::

harmony je izjavil:

shadeX je izjavil:


Normalno, če pa vsa sredstva grejo v vojsko oz. razvoj jederskega orožja, narod pa lačen na ta račun. Vsega se pač ne da imet.

Tudi v Sloveniji je veliko lacnih ljudi. Tako da ne kakaj o tej lakoti. Kako ti lahko prezivi toliksna vojska, ce so lacni????


V sloveniji ni v navadi da 5 letni otroci beračijo za preživetje.

WarpedGone ::

Japajade, a gremo pobiti vse na tem planetu, ki nam niso všeč.


Sma končala, IQ 33 je minimum za debato.
Zbogom in hvala za vse ribe

Fritz ::

Scaramouche je izjavil:


Artilerija je vidna(Sr71,droni,sateliti) in tudi veš kje jo pričakovati, ker ne morejo jo imeti predaleč ali preblizu Seula, če hočejo biti učinkoviti, torej točno veš v katerem pasu poslati letala in rakete!

SR-71 že dvajset let ni več v operativni uporabi. Glede na takšne in podobne brainfarte je diskusija s teboj nesmiselna, kar sva enkrat prej že ugotovila. Napako sem tokrat naredil jaz, ker sem sploh odgovarjal na nebuloze. Kot sem ti že tedaj napisal, imaš dostop do spleta, potegni si še kakšno knjigo s področja zgodovine, geopolitike in še česa. Vsega je dovolj a kratki članki, ki ti jih najde Google, niti približno ne dajejo podlage za resno debato.

WarpedGone je izjavil:

Japajade, a gremo pobiti vse na tem planetu, ki nam niso všeč.


Sma končala, IQ 33 je minimum za debato.

Tvoje pozive bi moral 'končati' že admin saj, za razliko od Matakovih, niso niti najmanj smešni.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Fritz ()

WarpedGone ::

Veš kaj ni smešno ampak noro?
Ponavljanje enakega vzorca v pričakovanju drugačnega rezultata.
NK je v svoji politi enaka že +40 let, politika dogovarjanja in pogajanja je uspela dosečt samo to, da NK danes menda res ima jedrsko orožje.

Tvoje spakovanje nad mano me ne gane. Se boš za svoje pametovanje opravičil žrtvam seula če po nesreči fašejo to jedrsko orožje na svojo glavo?

Of course noz, ST ex-cathedra sralci se nikoli ne opravičite.
Zbogom in hvala za vse ribe

N0t0ri0us ::

sem edini ki komaj čaka, da se koreja in amerika stepeta? Rabimo enega psihiča kot je kim kong (al karkoli že je), da požene ameriki malo strahu... sicer vem, da amerika na žalost v moči nima konkurence.. bi bila pa prednost koreje v tem, da nikoli ne veš kdaj bi na murico spustili kakšno jedersko konico :))

Fritz ::

WarpedGone je izjavil:


Tvoje spakovanje nad mano me ne gane. Se boš za svoje pametovanje opravičil žrtvam seula če po nesreči fašejo to jedrsko orožje na svojo glavo?

Zakaj že? A se boš ti opravičil za uničenje Iraka, Sirije in Libije in vse žrtve, ki so jih neupravičeni posegi in vmešavanja v notranje zadeve druge države imela za posledico?

Ex-tipkovnica smo vsi na tem portalu in pozivati na vzdrževanje že tako krhkih mednarodnih norm se mi zdi bistveno bolje kot hujskanje k vojni in napadom. Poleg tega Trump v tej zgodbi ne izpade nič bolj normalen ali racionalen kot Kim. Zagovarjati enega ali drugega je zgrešeno že v sami osnovi. Če pride do vojne, bo šlo za regionalni, potencialno globalni spopad jedrskih velesil in gospodarsko najmočnejših držav sveta (minus EU). Posledice tega bomo čutili vsi. Čeprav sem se veselil Trumpove izvolitve, ker sem vedel, da bo ameriško shizofrenijo še hitreje zapeljal v prepad pa bi raje videl, da se to reši v samih ZDA in ne na plečih Azije ali celega sveta.

Preventivni napad ni nič drugega kot napad. Ko to postane spet sprejemljivo, se lahko poslovimo od globalnega miru. V trenutku, ko ZDA napadejo SK, lahko Kitajci in Rusi napadejo svoje izbrane cilje. In mimogrede, Trump po novem grozi tudi z vojaškim napadom na Venezuelo.

SK nima takšnega arzenala jedrskega orožja, da bi lahko uničila ZDA v celoti, lahko jim samo naredi škodo. Na drugi strani pa ZDA imajo tak jedrski arzenal, da lahko SK izbrišejo iz obličja zemlje z majhnim delom tega arzenala. Zakaj bi, torej, SK imela motiv uporabiti jedrsko orožje?
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

shadeX ::

sem edini ki komaj čaka, da se koreja in amerika stepeta?


Verjetno. Eni žal nočemo, da bi bilo na račun dveh debeluharjev na miljone nedolžnih žrtev.

chucki ::

Ali še huje, kakšnih jederskih detonacij
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

Scaramouche ::

SR-71 že dvajset let ni več v operativni uporabi.


Droni niso, sateliti niso,še vedno imajo veliko taktično prednost, vedeli bodo za vse premike, medtem pa S Korejci teh podatkov ne bodo imeli!

Večino artilerije ki je visoko kaliberna lahko uničijo v prvem valu!

Dajmo še pokazati učinkovitost te slovite artilerije!

On November 23, the island was hit by two barrages totally 170 rounds of 122-millimeter rockets—and possibly some rounds from nearby 76.2-millimeter coastal artillery units. Republic of Korea (ROK) return fire was limited by an inoperative counter battery radar, which was repaired in time to direct a strike on North Korean rocket launcher units. Two civilians and two ROK Marines were killed in the attacks. Curiously, the rocket battalion should have been able to fire a total of about 288 rockets, but only 170 actually landed near the island. Of those 170 rockets, only 80 landed on the island itself, the rest in surrounding waters.

In to je vojska ki bo enostavno zradirala vse pred sabo?

Lepo je debatirati z ljudmi ki enostavno verjamejo vse kar propaganda režima pove....

Isotropic ::

Scaramouche je izjavil:

SR-71 že dvajset let ni več v operativni uporabi.


Droni niso, sateliti niso,še vedno imajo veliko taktično prednost, vedeli bodo za vse premike, medtem pa S Korejci teh podatkov ne bodo imeli!

Večino artilerije ki je visoko kaliberna lahko uničijo v prvem valu!

Dajmo še pokazati učinkovitost te slovite artilerije!

In to je vojska ki bo enostavno zradirala vse pred sabo?

Lepo je debatirati z ljudmi ki enostavno verjamejo vse kar propaganda režima pove....

afganistan pošilja pozdrave
srbi tudi niso vedeli, da je f-117 radarsko neviden

bral sem sicer, da bi morala amerika za potrebe nove korejske vojne uvesti draft.
da ne govorim o tem, da imajo korejci več podzemnih utrdb, kot imajo ameri skupaj bomb.
poleg tega ima SK v seulu vohune, ki bi javili množično evakuacijo in bi se SK vsaj pripravila.
topništvo ni sicer namenjeno samo seulu, ampak tudi vojaškim položajem blizu meje.

tudi o napadu na iran se je včasih veliko govorilo, danes pa ni več sankcij nad njim.

Zgodovina sprememb…

tikitoki ::

WarpedGone je izjavil:

Japajade, a gremo pobiti vse na tem planetu, ki nam niso všeč.


Sma končala, IQ 33 je minimum za debato.


Kar nekdo ki klice k nukanju drzan, ne premore.

Scaramouche ::

srbi tudi niso vedeli, da je f-117 radarsko neviden

Veliko jim je pomagalo, enega so dol dali, oni bi jim lahko zravnali državo v treh dneh!


bral sem sicer, da bi morala amerika za potrebe nove korejske vojne uvesti draft.

Ja če bi jo hoteli osvojiti!
ni jim treba, lahko jih bombardirajo par mesecev pa bo vsega konec, da ne govorim da bo v enem dnevu grožnja seula končana!
S Koreja ni več samo fevdalna država, imajo veliko za zgubiti, če bi Kima prisilili da živi v nekem bunkerju par mesecev bi nekdo drug prevzel državo ki bi hotel svobodo.

Sigurno ga probajo znotraj tudi napasti in so frakcije ki nočejo tega norca na oblasti in ti hočejo demokracijo!
Pomagati bi jim morali!



tudi o napadu na iran se je včasih veliko govorilo, danes pa ni več sankcij nad njim.


Iran je zgubil glavnega hujškača vojne ! S Koreja pa ne!

Samuel ::

srbi tudi niso vedeli, da je f-117 radarsko neviden

tole je bio tisočkrat predebatirano, poleg tega je F-117 out of servise že dolga leta

da ne govorim o tem, da imajo korejci več podzemnih utrdb, kot imajo ameri skupaj bomb.

Brez delujočih komunikacij ter živega "ljubljenga vodje" se bo Severna Koreje zrušila kot hišica iz kart.
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

Fritz ::

Samuel je izjavil:


Brez delujočih komunikacij ter živega "ljubljenga vodje" se bo Severna Koreje zrušila kot hišica iz kart.

In to sklepaš na podlagi, česa že?
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

poweroff ::

WarpedGone je izjavil:

Za 10 let bo imel možnost zadevanja ciljev v Eu in Ameriki, zelo bo veselo brati komentarje tipa, škoda k ga nismo prej napadli..

Ne, komentarji bojo enaki kot so že +20 let: treba se je dogovorit, dejmo se zmenit, dejmo se pogajat, ne grdo govorit, bodi prijazen, ...

Nuke em once and for all.

Ja pa saj točno to pravi. Kim. :))
sudo poweroff

harmony ::

shadeX je izjavil:

harmony je izjavil:

shadeX je izjavil:


Normalno, če pa vsa sredstva grejo v vojsko oz. razvoj jederskega orožja, narod pa lačen na ta račun. Vsega se pač ne da imet.

Tudi v Sloveniji je veliko lacnih ljudi. Tako da ne kakaj o tej lakoti. Kako ti lahko prezivi toliksna vojska, ce so lacni????


V sloveniji ni v navadi da 5 letni otroci beračijo za preživetje.

Obstajajo tudi drugacne oblike beracenja...
http://www.vecer.com/v-sloveniji-54-tis...

Isotropic ::

tako kot se je sirija zrušila, ko so jo ameri malo bombardirali, ja

Samuel ::

Sirijo so bombardirali malo. Severno Korejo bodo na veliko. Vse TV postaje, TV poslopja bodo zradirana. Vse pomembnejše zgradbe namenjene spominu na večne vodje bodo tudi zradirana. Potem pa naj zganjajo svojo propagando, če jo bodo lahko.
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Samuel ()

Isotropic ::

a misliš, da bodo pa oni kar stali na miru?

če bi SK lahko tako hitro zrušili, bi jo že zdavnaj.
kot da amerov niso afg, somalija, vietnam... nič naučili.

ne bo nobene vojne tam, brez skrbi, še dolgo časa ne.
sploh sedaj, ko je juzna koreja v full swing razvoju.

Zgodovina sprememb…

Samuel ::

Isotropic je izjavil:

a misliš, da bodo pa oni kar stali na miru?


In kaj točno bodo naredili, če pride do napada?

če bi SK lahko tako hitro zrušili, bi jo že zdavnaj.


Halo?? A je kdo tam?

kot da amerov niso afg, somalija, vietnam... nič naučili.


Veliko so se naučili. Veliko. Vsa pomembnejša orožja so preizkusili in jih dodobra izpopolnili.
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Samuel ()

Fritz ::

Samuel je izjavil:


kot da amerov niso afg, somalija, vietnam... nič naučili.


Veliko so se naučili. Veliko. Vsa pomembnejša orožja so preizkusili in jih dodobra izpopolnili.

In de facto izgubili vse vojne. Odličen record of service...napadaš druge države zato, da lahko porabiš zaloge orožja in ga posodabljaš. A to govorimo o kakšni militaristični fašistični diktaturi ali 'svetilniku demokracije'? 8-)
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Mr.B ::

Samuel je izjavil:

Sirijo so bombardirali malo. Severno Korejo bodo na veliko. Vse TV postaje, TV poslopja bodo zradirana. Vse pomembnejše zgradbe namenjene spominu na večne vodje bodo tudi zradirana. Potem pa naj zganjajo svojo propagando, če jo bodo lahko.

Samuel da se ti ne bo zataknilo, kolio je ZDA nazadnje vrgla v Severno korejo.
Cena Korejkse vojen za ameriko : The US spent around $67 billion on the war. Govorimo pred 66 leti, tudi danes je "če tudi ne računamo infrlacije" , resna finančna številka....

Gen. MacArthur witnessed Trump-style ‘fire and fury’ in Korea, and it sickened him

V kameni dobi so že bili, če bi rad da ZDA bankrotira kar daj :
The first major U.S. strategic bombing campaign against North Korea, begun in late July 1950, was conceived as similar to the major offensives of World War II.[305] On 12 August 1950, the U.S. Air Force dropped 625 tons of bombs on North Korea; two weeks later, the daily tonnage increased to some 800 tons.[306] Following the intervention of the Chinese in November, General MacArthur ordered increased bombing campaign on North Korea which included incendiary attacks against their arsenals and communications centers and especially against the "Korean end" of all the bridges across the Yalu River.[307] As with the aerial bombing campaigns over Germany and Japan in World War II, the nominal objective of the U.S. Air Force was to destroy North Korea's war infrastructure and shatter their morale. After MacArthur was removed as Supreme Commander in Korea in April 1951, his successors continued this policy and ultimately extended it to all of North Korea.[308] The U.S. dropped a total of 635,000 tons of bombs, including 32,557 tons of napalm, on Korea, more than during the whole Pacific campaign of World War II.[309][310]
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Samuel ::

Fritz je izjavil:

Samuel je izjavil:


kot da amerov niso afg, somalija, vietnam... nič naučili.


Veliko so se naučili. Veliko. Vsa pomembnejša orožja so preizkusili in jih dodobra izpopolnili.

In de facto izgubili vse vojne. Odličen record of service...napadaš druge države zato, da lahko porabiš zaloge orožja in ga posodabljaš. A to govorimo o kakšni militaristični fašistični diktaturi ali 'svetilniku demokracije'? 8-)


De facto so na koncu zmagovalci. Zmagali so hladno vojno in na koncu hočejo vsi v ZDA.

Koliko Kitajcev in Rusov živi v ZDA in koliko obratno??
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Samuel ()

Mr.B ::

Samuel je izjavil:

Fritz je izjavil:

Samuel je izjavil:


kot da amerov niso afg, somalija, vietnam... nič naučili.


Veliko so se naučili. Veliko. Vsa pomembnejša orožja so preizkusili in jih dodobra izpopolnili.

In de facto izgubili vse vojne. Odličen record of service...napadaš druge države zato, da lahko porabiš zaloge orožja in ga posodabljaš. A to govorimo o kakšni militaristični fašistični diktaturi ali 'svetilniku demokracije'? 8-)


De facto so na koncu zmagovalci. Zmagali so hladno vojno in na koncu hočejo vsi v ZDA.

Koliko Kitajcev in Rusov živi v ZDA in koliko obratno??

Jp tisti z nižjo izobrazbo so glavnina tistih, ki jih ti omenjaš da hočejo v ZDA.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Scaramouche ::

Jp tisti z nižjo izobrazbo so glavnina tistih, ki jih ti omenjaš da hočejo v ZDA.


to je povsod, nikjer ni večina migrantov z visoko izobrazbo, ker v nobeni državi niso večina...

Fritz ::

Dejstvo je, da je Kitajska velesila v vzponu in da so ZDA, čeprav še vedno znanstveno in vojaško pred Kitajsko, velesila v zatonu. Kar je nevarna situacija, saj lahko ZDA poskusijo to izkoristiti.

Trumpo je že na veliko jokcal kako bo Kitajcem pokazal America First češ, Kitajci imajo podcenjeno valuto in prevelik presežek v trgovini z ZDA. Zanimivo, ko to razglaša država, ki se z dolarjem šlepa na vse druge države.

Če se vrnemo na SK, bi to znal biti Vietnam na drugo potenco. Poleg Kitajcev so v igri tudi Iranci, saj ti sodelujejo z SK. Savdijci imajo tudi polno rit denarja in ameriške vojaške tehnike pa ne zmorejo premagati nekaj hutijevskih pastirjev z iransko podporo. Ko in če bo drek zadel ventilator, bodo tudi Američani posrani.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Fritz ()

Fritz ::

Velja pa tudi to, da če Kim prvi lansira jedrsko orožje (nad civiliste, ne na vojaško bazo kot je Guam), ga lahko Američani zbrišejo z obličja zemlje in jim tega nihče ne bo zameril.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Mr.B ::

Fritz je izjavil:

Velja pa tudi to, da če Kim prvi lansira jedrsko orožje (nad civiliste, ne na vojaško bazo kot je Guam), ga lahko Američani zbrišejo z obličja zemlje in jim tega nihče ne bo zameril.

Seveda ne,
Samo vprašaj jih, kdo bo poskrbel za gospodarsko škodo, ko bodo temperature globalno padle za ene par stopin, ter kdo bo posledično nahranil vse te lane. Pa ne govorim lačne v SK.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Fritz ::

Lej, to spada v domeno shit happens. Kakšen obseg tega bi bil, ne vem a če SK napade prva z jedrskim orožjem, potem bo ustrezen odgovor upravičena samoobramba. Če napade Guam, jim lahko stolčejo vojaška oporišča + kolateralna škoda. Če napadejo mesta v JK pa jih lahko jedrsko zbrišejo, začenši s Pjongjangom.

A kot cel čas pišem, to ni v interesu SK, tako kot ni v interesu Irana poslati en jedrski projektil nad Tel Aviv in jih dobiti nazaj nekaj 100. Doesn't compute.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

tikitoki ::

Moras biti res psiho ce reseces da je ravnati mesta, voditelji bodo pa tko na varnem. Kar nekaj. In ja, veliko bi jih to videli kot zlocin.

Tko, k ce ti snajper ustreli zeno. Pa k ga ne mores fentat direkt, pa razstresil pol mesra, da potesis svojo zeljo pi krvi.

Snijper je pa tko na varnwm, sam kup nedolznih ljudi pobijes.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tikitoki ()

next3steps ::

Scaramouche je izjavil:

Ljudje resnično mislijo da če bodo diktatorju popuščali da bo vse bolj mil in dosegljiv.

Skozi leta mo gledali diktatorje kot so Milošević,Saddam,Kim, in vedno je ista zgodba, več časa imajo, več dajo v osvajanje in grožnje!

Nikoli se ne sprostijo, power corrupts, absolute power corrupts absolutely !


Za 10 let bo imel možnost zadevanja ciljev v Eu in Ameriki, zelo bo veselo brati komentarje tipa, škoda k ga nismo prej napadli..

pozabil si Tita.

harmony je izjavil:

shadeX je izjavil:


Normalno, če pa vsa sredstva grejo v vojsko oz. razvoj jederskega orožja, narod pa lačen na ta račun. Vsega se pač ne da imet.

Tudi v Sloveniji je veliko lacnih ljudi. Tako da ne kakaj o tej lakoti. Kako ti lahko prezivi toliksna vojska, ce so lacni????

Vojska ni tista, ki tako hudo strada, da je človeško mesto.

Zgodovina sprememb…

Samuel ::

Mr.B je izjavil:

Jp tisti z nižjo izobrazbo so glavnina tistih, ki jih ti omenjaš da hočejo v ZDA.


Kako pa ti to veš? Glede Rusov sem prepričan, da tja hočejo bogatejši.

Dejstvo je, da je Kitajska velesila v vzponu in da so ZDA, čeprav še vedno znanstveno in vojaško pred Kitajsko, velesila v zatonu. Kar je nevarna situacija, saj lahko ZDA poskusijo to izkoristiti.


Kitajska ima 1.3mrd ljudi in seveda bo v čem tudi močnejša in boljša od ZDA. Vendar ta pravi tiger je Indija. Kitajci so se v zadnjih 10ih letih globoko zadolžili in to se bo poznalo slej ko prej.

If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Samuel ()

Fritz ::

tikitoki je izjavil:

Moras biti res psiho ce reseces da je ravnati mesta, voditelji bodo pa tko na varnem. Kar nekaj. In ja, veliko bi jih to videli kot zlocin.

Tko, k ce ti snajper ustreli zeno. Pa k ga ne mores fentat direkt, pa razstresil pol mesra, da potesis svojo zeljo pi krvi.

Snijper je pa tko na varnwm, sam kup nedolznih ljudi pobijes.

Če Kim vrže jedrsko napravo nad Seul ali kakšno večje južnokorejsko ali ameriško mesto, bo SK doživela povračilni udar. To je smisel jedrskega orožja in zato je edino pametno, da ga nikoli ne uporabiš temveč uporabljaš izključno kot sredstvo odvračanja.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Fritz ::

@ samuel
Ne delaj si sramote in si preberi kakršnokoli resno primerjavo na spletu in ti bo jasno, da je med BRICS Kitajska daleč pred vsemi ostalimi.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Samuel ::

Fritz je izjavil:

@ samuel
Ne delaj si sramote in si preberi kakršnokoli resno primerjavo na spletu in ti bo jasno, da je med BRICS Kitajska daleč pred vsemi ostalimi.


Zakaj niti ne prebereš ali pogledaš preden karkoli komentiraš?? Vedno ista zgodba pri tebi. Ne debatiraj, če nisi sposoben tega.
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

Mr.B ::

Samuel je izjavil:

Fritz je izjavil:

@ samuel
Ne delaj si sramote in si preberi kakršnokoli resno primerjavo na spletu in ti bo jasno, da je med BRICS Kitajska daleč pred vsemi ostalimi.


Zakaj niti ne prebereš ali pogledaš preden karkoli komentiraš?? Vedno ista zgodba pri tebi. Ne debatiraj, če nisi sposoben tega.


Torej kolaps ki ga vida s Smerkarjem napovedujeta, je daleč daleč daleč.... v vajini glavi. Če že ne zaradi tega, ko konkretno zagusti, lahko politično vodstvo kitajske aktivira interno potrošno. To kar je v ameriki že stoletje samoumevno zakaj je amerika prvava bila.
Tako da bi prosil tebe in Smrekija, da se prcejta med sabo, kdo bo prej kolapsiral...
Jokaj dalje :

Both the IMF and the World Bank now rate China as the world’s largest economy

I'm sanguine that you won't see financial instability of the type of 2007-2008 in the North Atlantic crisis," Veron said. "The instability piece was linked to the fact that we have essentially market-driven financial systems, and that's just not the case in China.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Fritz ::

Samuel je izjavil:

Fritz je izjavil:

@ samuel
Ne delaj si sramote in si preberi kakršnokoli resno primerjavo na spletu in ti bo jasno, da je med BRICS Kitajska daleč pred vsemi ostalimi.


Zakaj niti ne prebereš ali pogledaš preden karkoli komentiraš?? Vedno ista zgodba pri tebi. Ne debatiraj, če nisi sposoben tega.

Še enkrat, ne delaj si sramote in ne navajaj tretjerazredne propagande. Poleg tega, kaj ima Indija z odnosom med ZDA in Kitajsko v povezavi s Korejama?
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Samuel ::

Fritz je izjavil:

Samuel je izjavil:

Fritz je izjavil:

@ samuel
Ne delaj si sramote in si preberi kakršnokoli resno primerjavo na spletu in ti bo jasno, da je med BRICS Kitajska daleč pred vsemi ostalimi.


Zakaj niti ne prebereš ali pogledaš preden karkoli komentiraš?? Vedno ista zgodba pri tebi. Ne debatiraj, če nisi sposoben tega.

Še enkrat, ne delaj si sramote in ne navajaj tretjerazredne propagande. Poleg tega, kaj ima Indija z odnosom med ZDA in Kitajsko v povezavi s Korejama?


Ni point v tem kaj je zdaj, temveč, kaj bo čez 10-20 let. Indija je demokracija, Kitajska je enopartijsko skrapucalo, ki bi brez partije razpadlo na x kosov.

Mr.B je izjavil:

Torej kolaps ki ga vida s Smerkarjem napovedujeta, je daleč daleč daleč.... v vajini glavi. Če že ne zaradi tega, ko konkretno zagusti, lahko politično vodstvo kitajske aktivira interno potrošno.


To Kitajska počne zadnjih 10-20 let. Torej ponovno, že spet nekaj od tebe brez veze. Vedno isto.
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Samuel ()

Mr.B ::

Samuel je izjavil:

Fritz je izjavil:

Samuel je izjavil:

Fritz je izjavil:

@ samuel
Ne delaj si sramote in si preberi kakršnokoli resno primerjavo na spletu in ti bo jasno, da je med BRICS Kitajska daleč pred vsemi ostalimi.


Zakaj niti ne prebereš ali pogledaš preden karkoli komentiraš?? Vedno ista zgodba pri tebi. Ne debatiraj, če nisi sposoben tega.

Še enkrat, ne delaj si sramote in ne navajaj tretjerazredne propagande. Poleg tega, kaj ima Indija z odnosom med ZDA in Kitajsko v povezavi s Korejama?


Ni point v tem kaj je zdaj, temveč, kaj bo čez 10-20 let. Indija je demokracija, Kitajska je enopartijsko skrapucalo, ki bi brez partije razpadlo na x kosov.

Mr.B je izjavil:

Torej kolaps ki ga vida s Smerkarjem napovedujeta, je daleč daleč daleč.... v vajini glavi. Če že ne zaradi tega, ko konkretno zagusti, lahko politično vodstvo kitajske aktivira interno potrošno.


To Kitajska počne zadnjih 10-20 let. Torej ponovno, že spet nekaj od tebe brez veze. Vedno isto.

Samo dokazal sem ti, da bo prej Amerika propadla, kot pa Kitajska. Sedaj pa jokaj dalje. Tvojo omiljeno državo so zjebal na njihovi igri. Da kitajsko skolapsirajo, morajo konkretno spustiti vrednost lastne valute torej $. Ampak tu je glavni problem Amerike.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Fritz ::

@ samuel
:)) Tele ohladitve nekaterim zelo škodujejo. Mi se pogovarjamo o tem, ali bo cez teden dni v Aziji jedrska vojna in ti vpleteš v debato, da bo pa čez 10-20 let Indija morda dihala Kitajski za ovratnik in da je Kitajska v riti, ker je komunistična. Enostavno ne vem kako naj odgovorim na to, morda s podatki o slabi letini paradižnika v Maroku... 8-)
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Samuel ::

morajo konkretno spustiti vrednost lastne valute torej $. Ampak tu je glavni problem Amerike.


Aha. Torej zato Trump opozorja na prenizko vrednost Yuana? Hoh, lol, kva si se zapletel. Jasno, nimaš pojma. Bluziš.

@Fritz

Aha, si torej vendarle prebral zakaj se je šlo.
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

dexterboy ::

offTopic: Malo več resnosti? Ampak enim pa tukaj res NE potegne. Potlej bo pa Kit brisal moje poste...

onTopic: Kdorkoli si želi SAMO ENEGA nuka, naj čimprej obišče zdravnika. Ali pa naj se vrne v vrtec, ker še ni polnoleten. Dejstvo je, da tisti debelinko nima v glavi več kot dve možganski celici, ampak, da bi navijali za Trumpa, da pošlje bombnike, je pa tudi "strel v levo koleno", in to dvakrat. Prav tako je že "znanstveno dokazano", da sta oba za goli okot ali pa sibirski zapor, žalostno je le to, da nobeno od teh dveh več ne obratuje. Kakšno je življenje v Aziji in posledičnem prometnem zamašku, lahko pobarate @Zee-ja, vam pove iz prve roke.
Za orožje tukaj nekateri pišete takšne nebuloze, da se vsakič spomnim na idejo, da zraven nicknameja dodamo letnico starosti. Ideja, ali pa prepričanje, da bi Ameri kar vkorakali v SK in bi jih že čakale asfaltirane ceste z brhkimi mladenkami... kaj to pohate, ker to bi tudi jaz. Prebivalstvo je OPRANO možganov in je sveto prepričano, da so američani najhujši zločinci na tem planetu. Torej se ne bi ponovil scenarij Iraka, kjer bi jih del populacije sprejel kot osvoboditelje...
Za info; podobno oviro so ameri imeli že v WWII; vedeli so, da ne morejo na Japonski kar ponoviti Normandije, ker bi morali "pobiti" celotno prebivalstvo, saj jih je sovražila celotna populacija.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
««
27 / 40
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

So Kim Jong Una pospravili? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5617088 (10625) ADIJOOO
»

FBI: Imamo dokaze za vpletenost Severne Koreje v vdor v Sony

Oddelek: Novice / Varnost
3010691 (8173) srus
»

severna korea ''grozi'' z napadom na washington dc (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12025028 (22508) Osprey
»

Poslovil se je Kim Jong Il (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10620030 (16634) Double_J
»

Iran - naslednja tarča zahodnih imperialistov? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
15539964 (37207) Mipe

Več podobnih tem