Forum » Izdelava spletišč » rabim pomoč za dokončanje strani (Joomla)
rabim pomoč za dokončanje strani (Joomla)
boom ::
Živjo!
Nujno bi potreboval nekoga z malo dobre volje, ki se spozna na Joomlo za dokončanje izgleda spletne strani moje firme. Za poznavalce je verjetno dela za par urc, na veliko.
Za vse informacije o spletni strani, delu ki bi se ga opravlo, o morebitnem plačilu ali povrnitvi usluge na kakšne drug način mi prosim pišite na ZS, lahko me dodate na skype: Doom3n
Pomoč bi potreboval ta vikend, ker bi rad spravil v javnost stran z začetkom naslednjega tedna.
hvala!
Nujno bi potreboval nekoga z malo dobre volje, ki se spozna na Joomlo za dokončanje izgleda spletne strani moje firme. Za poznavalce je verjetno dela za par urc, na veliko.
Za vse informacije o spletni strani, delu ki bi se ga opravlo, o morebitnem plačilu ali povrnitvi usluge na kakšne drug način mi prosim pišite na ZS, lahko me dodate na skype: Doom3n
Pomoč bi potreboval ta vikend, ker bi rad spravil v javnost stran z začetkom naslednjega tedna.
hvala!
- spremenil: Gandalfar ()
popster ::
Fajn bi blo če bi povedal za katero stran gre, saj reputacija šteje pri takih freelance job-ih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gdpr pri brezplačnem wordpress.com blogu in na preprosti joomla-straniOddelek: Izdelava spletišč | 2493 (1986) | darkcoffee |
» | Blokiranje IPjev državnih organovOddelek: Omrežja in internet | 3748 (2645) | #000000 |
» | Lahko sam izdelam spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2618 (2369) | koogla |
» | Potrebujem kandidata, ki potrebuje spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 1613 (1218) | ******* |
» | policijaOddelek: Izdelava spletišč | 1029 (872) | boss-tech |