Forum » Loža » Gospodinski aparati iz tujine
Gospodinski aparati iz tujine

Z1g1smund ::
Oj,
jaz kupujem vse živo iz tujine od cunj do tehnike... Zdaj moram pa kupiti nekaj bele tehnike, ki je nisem kupoval še nikoli v življenju. Večkrat sem že slišal da so ljudje kupovali hladilnike in podobno iz nemčije Avstrije itn. ker jih je s poštnino vred prišlo več kot 200 ali 300 evrov ceneje kot pri nas.
Ima kdo s tem kakšne izkušnje? Lahko kdo da kakšen link na trgovine od kjer ste že uspešno naročali tudi take večje kose (pečica, štedilnik...)?
Hvala za odgovore!
jaz kupujem vse živo iz tujine od cunj do tehnike... Zdaj moram pa kupiti nekaj bele tehnike, ki je nisem kupoval še nikoli v življenju. Večkrat sem že slišal da so ljudje kupovali hladilnike in podobno iz nemčije Avstrije itn. ker jih je s poštnino vred prišlo več kot 200 ali 300 evrov ceneje kot pri nas.
Ima kdo s tem kakšne izkušnje? Lahko kdo da kakšen link na trgovine od kjer ste že uspešno naročali tudi take večje kose (pečica, štedilnik...)?
Hvala za odgovore!

fosil ::
Predvsem prever kako je z garancijo. Zna bit precej nerodno če boš moral štedilnik poslat na popravilo v nemčijo.
Tako je!

Ted ::
Enkrat sem gleda gorenje pralne stroje v mediamarktu v avstriji. Bili so tudi do 20% cenejši kot pri nas in to identični modeli...
Mah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Indukcijske kuhalne plošče (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19504 (6591) | kuglvinkl |
» | Priklop žara Weber q1200 na plinOddelek: Loža | 7499 (4694) | z3ro |
⊘ | Nakup Štedilnika iz Italije , kako ga dobiti v Slovenijo ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14162 (12279) | bluefish |
» | komplet bela tehnikaOddelek: Kaj kupiti | 7718 (7410) | prepecenc |
» | Cene pri nas vs. cene v tujiniOddelek: Kaj kupiti | 2203 (1456) | matopolopato |