Forum » Loža » Baotian CAMOX Rocky mnenja
Baotian CAMOX Rocky mnenja
cendof ::
Je kdo lastnik omenjenega skuterja? Kakšna je kaj izdelava, vožnja? Predvsem pa kakšna je poraba in kakšna je hitrost po ravninah? Omejen je na 45 km/h, vendar ali zmore tudi kaj več (50,55)-brez predelave?
Hvala!
Hvala!
Oddin ::
Ja, sem lastnik točno tega "sesalca" že eno leto. Izdelava je ceni primerna, ampak sem zelo zadovoljen z njim. Nobenih težav in pa še dobro izgleda. Je okreten v mestu in pela je udobna. Tisti, ki je uvedel omejitev na 45 km/h je pa idiot. Ker se sam na te mašine ne razumem, sem dal nekomu, ki mi je vzel ven elektronsko blokado in mi leti 60-65 km/h, s porabo nekje 3,5 l/100 km. Po tem mi je težko speljeval z mesta (sem visok 190 cm in težak 110 kg), zato sem ga še enkrat dal modelu, ki mi je odstranil blokado. Zamenjal je tri vzmeti na sklopki in mufko vleče k svina tuli pa k pes. Če pa hočeš bolj kvalitetno platiko, natančne spoje in pa še boljše materijale, bo pa treba globlje seči v tošl. Na vsak način pa je takle scooter zelo praktična stvar.
Corsair Obsidian 750D, i5 3570 & 4.4GHz, Sapphire R9 290 Tri-X OC,
CPU+GPU EKWB Custom Liquid-Cooling Loop, Asus P8Z77-V DELUXE, Corsair Vengeance
Pro 8gb 1600MHz, Samsung SSD 850 EVO, Corsair AX860i
CPU+GPU EKWB Custom Liquid-Cooling Loop, Asus P8Z77-V DELUXE, Corsair Vengeance
Pro 8gb 1600MHz, Samsung SSD 850 EVO, Corsair AX860i
Twixz ::
Zdravo, dobil sem možnost nakupa omenjenega motorja, ima kdo izkušnje? Vem da je kitajec, samo ta ki se mi je ponudil je 10 let star z 2000 prevoženimi (vozil ga je en penzionist, pa ga ne rabi več). Torej, anyone?
The Player ::
Vem da je kitajec, samo ta ki se mi je ponudil je 10 let star z 2000 prevoženimi (vozil ga je en penzionist, pa ga ne rabi več). Torej, anyone?
Če je pri avtih fama, da mora imeti vozilo čimmanj kilometrov je pri motorjih oz. skuterjih zaželjeno, da jih ima čimveč, saj tako veš, da je skuter bil ves čas v pogonu in v uporabi.
Na omenjeni skuter se ne spoznam, ker sam bolj gledam Japonce in Tajvance, ampak glede na to, da ima stvar v 10 letih samo 2K km, se psihično pripravi, da se lahko stvar kje zalomi in prišparaj še nekaj 100€ ali več za morebitna popravila.
Koliko se kitajci kvarijo ne vem, sicer pravijo, da se kitajci največ kvarijo od vseh je pa res, da je to mogoče le eden izmed stereotipov, saj je danes trg konkurenčen in če hočeš preživeti moraš biti dovolj dober, da preživiš. Imam recimo tudi soseda, ki vozi kitajca in je zelo zadovoljen.
Definitivno boš moral po nakupu motor peljati na servis zamenjati olje in filtre, če je stal večino svojega obdobja, kupiti nov akumulator in nove pnevmatike, kar sigurno pride kake ca 200€.
Na koncu je samo odvisno za kakšno ceno ga dobiš. Sam bi ti raje predlagal kakega tajvanca kot sta Sym ali Kymco, ju sigurno dobiš za podobno ceno, pa še nivo kvalitete je na višjem nivoju.
Bi pa tudi sam si sposodil tole temo, da ne odpiram nove teme.
Glede na to, da je OPjev motor večina časa stal, me zanima na kaj je potrebno paziti pri skuterju, ki je stal?
Sem gledal en skuter 4T, 3 leta star, ima samo 900 km, a ima en velik problem. Niti enkrat ni bil peljan na servis v obdobju 3 let.
Kaj lahko pričakujem, da se lahko zalomi? Se lahko zgodi, da bi ob ogledu motorja vse štimalo, potem, ko bi ga pa peljal po cesti bi pa odpovedal? Kaj gre lahko narobe in na kaj bi moral biti pozoren?
Je nakup takšnega skuterja smotrn?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: The Player ()
Twixz ::
Še nekaj, danes sem zasledil Motowell firmo na avtonetu, je to kitajc z madžarsko nalepko ali je madžarska firma to? Cena ni prehuda za novega, pa razmišljam da bi vzel
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Twixz ()
borisk ::
The Player je izjavil:
Sem gledal en skuter 4T, 3 leta star, ima samo 900 km, a ima en velik problem. Niti enkrat ni bil peljan na servis v obdobju 3 let.
nič mu nima bit, zamenjaš tistih 4deci olja, pa preveriš filte za zrak (za olje ga verjetno nima). guma pa plastika v treh letih še jugoslovanska ne otrdi.
hojnikb ::
Pri 4t skuterjih je treba prvič menjat olje pr 200-300Km, tako da je pr 900KM že konkretno overdue. Filtra za olje ti motorji nimajo, zračnega lahko menjaš ali vsaj spihaš. Aja pa obvezno menjaj tudi olje reduktorja, na tega se tut velikokrat pozabi.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skuter 25 km/h (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19795 (1650) | predi |
» | Motorji, skuterji (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Na cesti | 83858 (4837) | hojnikb |
» | Nakup scooterja (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18696 (10582) | tech level |
» | S 50ccm skuterjetm na morjeOddelek: Na cesti | 7864 (5432) | vostok_1 |
» | Kateri kitajski skuterOddelek: Loža | 22957 (22019) | Primorec |