Forum » Pomoč in nasveti » Problem z računalnikom
Problem z računalnikom
Mafia cod 2 ::
LP
Tokrat nimam jaz problema s kompom, pač pa moj frend. Zadeva je takšna: ko se mu zažene komp in se vse naloži mu zašteka start vrstica... v glavnem vse mu zašteka. Sprva sem mislil da je virus. Rekel sem mu naj gre v safe mode in zbriše viruse. Antivirus mu je našel 38 virusov, ki jih je izbrisal. Vendar še vedno računalnik šteka kot.... V glavnem spet mu zašteka vse itd. Kaj je narobe? Meni je zmanjkalo idej in prosim vas za pomoč.
Hvala za odgovore.
Tokrat nimam jaz problema s kompom, pač pa moj frend. Zadeva je takšna: ko se mu zažene komp in se vse naloži mu zašteka start vrstica... v glavnem vse mu zašteka. Sprva sem mislil da je virus. Rekel sem mu naj gre v safe mode in zbriše viruse. Antivirus mu je našel 38 virusov, ki jih je izbrisal. Vendar še vedno računalnik šteka kot.... V glavnem spet mu zašteka vse itd. Kaj je narobe? Meni je zmanjkalo idej in prosim vas za pomoč.
Hvala za odgovore.
bluefish ::
Eh, glede na takšno količino virusov in najbrž tudi precej zasvinjan sistem bo najbolje, da sistem namesti na novo (temu nasvetu se na splošno izogibam, ampak je v konkretnem primeru najbrž na mestu).
Dalo bi se sicer tudi brez tega, vendar je potrata časa.
Dalo bi se sicer tudi brez tega, vendar je potrata časa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Pred 5 dnevi je delalo še vse normalno sma njegov brat je pol neki *******.
Kaj pa system restore?
LP
Kaj pa system restore?
LP
bluefish ::
System Restore bo nazaj priklical tudi izbrisano nesnago. Lahko poskusi z obnovo na prvi dan oz. preden je brat prišel zraven.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Hm...Obstajajo ostale možnosti? Da je kaj narobe z čim drugim npr. z strojno opremo ipd.?
EDIT: Ja saj blueFish obnovil bi ga 6 dni nazaj. Poskusiti ni greh.
LP
EDIT: Ja saj blueFish obnovil bi ga 6 dni nazaj. Poskusiti ni greh.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mafia cod 2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cryptowall 3.0 virusOddelek: Pomoč in nasveti | 7544 (5598) | bambam20 |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44403 (26443) | BorutK-73 |
» | Policija. POZOR! Vaš spletni brskalnik je blokiran iz varnostnih razlogov nižje.Oddelek: Omrežja in internet | 12458 (6312) | marvin42 |
» | problem z trojancem al če je sploh trojanecOddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1188) | bluefish |
» | Kako odstraniti virus ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2106 (2025) | vonko |