Forum » Mobilne tehnologije » samsung monte accelerometer
samsung monte accelerometer
22gapi22 ::
pozdravljeni,
zanima me, če je možno pri tem telefonu uporabljati accelerometer pri igrah? če hočem zagnati igro ki ga potrebuje mi napiše da igra zahteva accelerometer ki ga nimam, slike pa se obrnejo samodejno, zato bi ga moral imeti. ali kdo ve kako se ga omogoči pri igrah
prosim za pomoč!!!
lp
zanima me, če je možno pri tem telefonu uporabljati accelerometer pri igrah? če hočem zagnati igro ki ga potrebuje mi napiše da igra zahteva accelerometer ki ga nimam, slike pa se obrnejo samodejno, zato bi ga moral imeti. ali kdo ve kako se ga omogoči pri igrah
prosim za pomoč!!!
lp
popster ::
btw accelerometer in vrtenje zaslona lahko da ni ravno isto. Accelerometer deluje v več strani.. da nimas kakega osnovnega..hmmm
Blinder ::
Se da z montejem merit pospeške pa jih shranit na sd kartico? Da bi se tako lahko merilo pospešek avta naprimer.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
RejZoR ::
Glede na to da Monte ne podpira aplikacij kot Android, Bada ali Symbian si probaj dobit kakšno Java aplikacijo, ki zna uporabljat accelerometer in shranit telemetrijo na kartico.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Identifikacija telefona zaradi razlik v merilnikih pospeškaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12309 (10157) | [D]emon |
» | Beleženje udeležbe v prometu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10864 (7995) | SeMiNeSanja |
» | Garancija SonyEricsson in servis TopTimeOddelek: Mobilne tehnologije | 4266 (3634) | šernk |
» | nokia n85-accelerometerOddelek: Mobilne tehnologije | 3350 (3227) | WODAK |
» | Kako narediti Android aplikacijo?Oddelek: Mobilne tehnologije | 11002 (10407) | Gandalfar |