Forum » Strojna oprema » Računalnik ne dela !
Računalnik ne dela !
XKEKAX ::
Pozdravljeni,
danes sem sestavil svoji sestri nov računalnik. In ko sem ga hotel prižgati, se je vse lepo zagnalo, a na zaslonu ni slike. Računalnik lepo teče (ventilatorji, disk, procesor,itd.) vendar na monitoru ni slike (gori oranžna barva, morala bi pa modra). Sem probal že VGA kabel vtakniti v intengrirano grafiko na matični, vendar tudi ne gre.
Kaj bi bilo lahko narobe ? Nisem siguren ali sem prav vklopil žice za front side panel, ali bi lahko bilo to ?
vgradil sem pa naslednje:
- procesor: Intel Pentium Dual Core E5300
- plata: ASROCK G31M-S R2.0
- rami: 2GB 667Mhz + 512MB 533Mhz
- grafična kartica: ATI Sapphire x1300
- napajalnik: 400W
PROSIM ZA POMOČ !
Lp,
Marcel
danes sem sestavil svoji sestri nov računalnik. In ko sem ga hotel prižgati, se je vse lepo zagnalo, a na zaslonu ni slike. Računalnik lepo teče (ventilatorji, disk, procesor,itd.) vendar na monitoru ni slike (gori oranžna barva, morala bi pa modra). Sem probal že VGA kabel vtakniti v intengrirano grafiko na matični, vendar tudi ne gre.
Kaj bi bilo lahko narobe ? Nisem siguren ali sem prav vklopil žice za front side panel, ali bi lahko bilo to ?
vgradil sem pa naslednje:
- procesor: Intel Pentium Dual Core E5300
- plata: ASROCK G31M-S R2.0
- rami: 2GB 667Mhz + 512MB 533Mhz
- grafična kartica: ATI Sapphire x1300
- napajalnik: 400W
PROSIM ZA POMOČ !
Lp,
Marcel
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj s starim računalnikom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2206 (1331) | Bye |
» | Brez slike ob zagonuOddelek: Strojna oprema | 1766 (1342) | Riff |
» | Računalnik nekaj čudno piska - kaj bi lahko bilo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2783 (2450) | RuskiSnajper |
» | comp se noče butatOddelek: Pomoč in nasveti | 953 (750) | pickle_rick |
» | Ni slike -> Kaj je narobe?Oddelek: Strojna oprema | 1460 (1202) | Čmrlj |