» »

Aiptek 600U grafična tablica - problem!

Aiptek 600U grafična tablica - problem!

majan123 ::

Pozdravljeni,

pred časom sem kupil grafično tablo Aiptek 600U: http://www.aiptek.eu/index.php?option=c...

Izkazalo se je, da tablica deluje malo hecno. Gibanje pisala zazna že ko lebdim s konico 1 cm nad tablico, pisati pa začne ob pritisku nanjo. Težava je v tem, da sem precenil svojo prilagodljivost in nikakor ne morem lepo pisati, ker pisavo vidim le na monitorju, ne pa na tablici.

Zanima me ali kdo ve, če lahko kupim drugačno pisalo, ki bo imelo konico, ki dejansko pušča sled na papirju, papir pa se postavi na samo grafično tablico. Pot konice se bo zaznavala tudi, če bi podložil kar nekaj papirjev enega čez drugega... Znak za pisanje pa verjetno da samo pisalo, ko se konica ob pritisku pogrezne v notranjost.

Pisal sem tudi proizvajalcu a še vedno čakam odgovor. Bojim se tudi, da mi bo le ponudil 3x dražjo izvedbo tablice, ki deluje natanko tako, kot sem opisal.

Torej, iščem le drugačno pisalo, ki bo puščalo sled na papirju, vse ostalo pa bo delovalo enako. Mislite, da so te plošče predvidene, da se jim dodaja druga pisala? Način kako se plošča in pisalo vidita med seboj pa mi ni poznan. Poskusil sem tudi izdelati svojo konico a imam težave s pritrditvijo, ki bi trajala dalj časa:))

Hvala za pomoč in LP,
Marjan

popster ::

wacom bamboo lahko daš gor papir in rišeš. Na papirju je videt sled če imaš luč pod kotom.

majan123 ::

Bolj sem naklonjen menjavi svinčnika...pričakujem, da bo ceneje, kot nova tablica.

noraguta ::

stari naj cnej bo z tintnico.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

popster ::

naj cnej bo z tintnico.

objasni malo, navaden kemik ne prime, zakaj bi nalivno pero?

noraguta ::

ja original pen namakaš v tintnico. šalo v stran. če ti ne rata sledit na zaslonu kar počneš na tablici potem velja razmisliti o kaki alternativi , mogoče logitechovem digitalnem peresu ali pa čem drugem. sam med bamboojem in aipteekom nisem zasledil neke bistvene razlike,pravijo pa nekateri drugače.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grafična tablica (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8732445 (12447) zhudang
»

Nakup nalivnega peresa (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5724473 (12320) Cruz
»

Bo ročno pisanje izumrlo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8018661 (15073) Jerry000
»

HTC je predstavil One Max (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6323868 (20309) PrimozR
»

Risalne tablice - izkušnje, cene, ...

Oddelek: Kaj kupiti
73895 (3809) lopov

Več podobnih tem