Forum » Zvok in slika » Zvočniki Jamo - nadomestni deli
Zvočniki Jamo - nadomestni deli
Shagrath ::
Pred nekaj dnevi sem na odpadu našel zvočnike Jamo D-165. Zvočniki so odlično ohranjeni, kot novi. Problem je, ker enemu zvočniku manjka nizkotonec, kar pomeni da so neuporabni. A ker se mi jih zdi škoda zavreči, sem po internetu brskal, kje bi lahko dobil ta nizkotonec a nikakor ne najdem dobre informacije. Prosil bi koga, naj mi svetuje, kje bi se dalo dobiti ta zvočnik. Nebi pa dajal več kot 20€.
Lp, Aleš
Lp, Aleš
- spremenil: Shagrath ()
Točno tako, ampak jaz bi rad imel istega. Najlažje bi bilo, če bi kupil dva nova nizkotonca ter ju vgradil. Samo to pa zopet prinese stroške od 50EUR naprej.
popster ::
Ja sej isti mora bit ker kretenca mora ustrezat ohišju, če hočeš optimum.Sicer lahko tudi dva različna nizkotonca.
mihec87 ::
Kje so taki odpadi s takimi zvočniki...
Z 20 eur zna bit teška dobit istega..drugače pa drugega nizkotonca potegni ven ter poglej oz prepiši oznake..
Popster pol zvočnikov ne smeš odpirat da kreten ne uide ven al kako?
Z 20 eur zna bit teška dobit istega..drugače pa drugega nizkotonca potegni ven ter poglej oz prepiši oznake..
Popster pol zvočnikov ne smeš odpirat da kreten ne uide ven al kako?
nUUb ::
LOL jz mam te zvočnike Jamo D 165
i7 2600k@4.8GHz - nV 760 - 850 EVO 250GB - 4TB FreeNAS
ASUS 1920x1080@144Hz
ASUS 1920x1080@144Hz
Okapi ::
Piši na Jamo. Skoraj sigurno ti bodo povedali, katera enota je notri, z malo srečo pa bodo mogoče celo imeli še kakšno rezervno, za zmeren denar.
O.
O.
nUUb: kako se ti zdijo, a dobr pokajo? Kolk maš stare?
Okapi: Hvala ti, pomoje bom kar pisal ja, sam morm dobr premislt, če se sploh splača vlagat v njih al bi se za tak denar dal dobit boljše zvočnike - nove.
Okapi: Hvala ti, pomoje bom kar pisal ja, sam morm dobr premislt, če se sploh splača vlagat v njih al bi se za tak denar dal dobit boljše zvočnike - nove.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava subwooferjaOddelek: Zvok in slika | 2942 (2600) | TheBlueOne |
» | pomoč - ojačevalecOddelek: Zvok in slika | 3047 (2187) | Primoz16 |
⊘ | Računanje moči pri zvočnikih (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 14907 (14496) | bluefish |
» | Zvočniki v steniOddelek: Pomoč in nasveti | 3853 (3347) | St235 |
» | [Avtoakustika] Soliden zvok v avtu. Kako se lotiti?Oddelek: Kaj kupiti | 10059 (9472) | sirotka |