Forum » Loža » Red-bullov flugtag
Red-bullov flugtag
MI_KO ::
Zanima me, če je kdo od vas v Ljubljani spremljal RedBullov Flugtag v Dubrovniku in kak je zadeva zgledala od tam. Baje da je blo 2-3 tisoč folka in al ste kaj razočarani, da naši niso (nismo) zmagali.
MI_KO
rc-car ::
Seveda smo spremljali.
Bilo je... zanimivo
Kaj vse se folk ne spomni...
Je bil pa dol en frend, ki je 'letel' v Flying V. Dosegel je še kar lepo dolžino, ampak mu je žirija prisodila bolj malo točk...
Bilo je... zanimivo
Kaj vse se folk ne spomni...
Je bil pa dol en frend, ki je 'letel' v Flying V. Dosegel je še kar lepo dolžino, ampak mu je žirija prisodila bolj malo točk...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Kaboom ::
zakaj če smo bli v ljubljani na dubrovniškem redbullovem flugtagu ? kaj to nebo po televiziji, saj so do zdaj skoro vsi blo po eurosportu... kaj je to postal samo za VIP lounge šport ali kaj ?
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
#AzZey ::
Smo bli ja, sam smo malo pozn pršl pa je bla taka gužva in nismo pršli zraven da bi sploh kej vidl + vroče je blo nenormalno. Potem smo pa šli jest pa proti domu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diskoteke - Nočno Življenje v Sloveniji?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20368 (5927) | ETI3n |
» | kickboks klub v Celju?Oddelek: Loža | 5165 (3238) | mysterio |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 3798 (3427) | Ziga Dolhar |
» | Rock Otočec 2004Oddelek: Loža | 1529 (1138) | moondogy |
» | Končno prava frizura avta...Oddelek: Loža | 1735 (1440) | billy |