Forum » Programska oprema » Povezava kamere in računalnika - UTP
Povezava kamere in računalnika - UTP
Butec123 ::
Zanima me kako povežem IP kamero z prenosnikom.
Sedaj sem jo priklopil preko Crossover kabla.
Kamero sem resetiral.
Kako se sedaj preko lahko priklopim nanjo, oz. kako izvem njen IP.
Operacijski sistem je Vista.
Sedaj sem jo priklopil preko Crossover kabla.
Kamero sem resetiral.
Kako se sedaj preko lahko priklopim nanjo, oz. kako izvem njen IP.
Operacijski sistem je Vista.
logout ::
Če imaš MAC naslov od naprave, lahko na svoji strani na PCju vzpostaviš DHCP strežnik in za znani MAC vpišeš rezervacijo za IP številko. Nato priključiš kamero preko kabla in jo prižgeš. Najverjetneje je kamera narejena tako, da najprej poizkuša dobiti IP preko DHCP.
Če to ne gre, je treba analizirati promet po kablu ob prižiganju kamere. S tem je sicer več dela a sigurno deluje.
L.p., Kloko
Če to ne gre, je treba analizirati promet po kablu ob prižiganju kamere. S tem je sicer več dela a sigurno deluje.
L.p., Kloko
Butec123 ::
Zadevo sem rešil tako da sem jo priklopil na ruter jo resetirov ter tako dobil IP. Potem sem na prenosniku nastavil IP, GW,..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno Pomoč - Kamera IP nastavitveOddelek: Pomoč in nasveti | 7498 (6767) | pSP 3004 |
» | IP WIFI kamera - spremenjen ip - ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 3662 (3196) | refosk |
» | wifi ne dela, dd-wrt (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4835 (4337) | BorutK-73 |
» | Wireless težaveOddelek: Omrežja in internet | 2212 (1920) | greencorn |
» | help pri povezavi interneta 3 pc na siol sagem 3344Oddelek: Omrežja in internet | 2600 (2508) | atomc |