Forum » Omrežja in internet » Telemah internet tažava z modemom?
Telemah internet tažava z modemom?
motoboy ::
Dober dan!
No pred kratkim sem sklenil nov paket pri telemahu. doma sem priklopil modem nastavil mrezno na samodejno pridobivanje naslovov tako so mi rekli na telemahu ker nisem dobil dobenih ipjev zraven. no zdaj se noce nikakor racunalnik povezati na internet. napise mi da ne more obnovit widows ipja.uporabljam windows xp.je imel kdo podobno težavo in kako rešiti to?
Lp
No pred kratkim sem sklenil nov paket pri telemahu. doma sem priklopil modem nastavil mrezno na samodejno pridobivanje naslovov tako so mi rekli na telemahu ker nisem dobil dobenih ipjev zraven. no zdaj se noce nikakor racunalnik povezati na internet. napise mi da ne more obnovit widows ipja.uporabljam windows xp.je imel kdo podobno težavo in kako rešiti to?
Lp
ASUS P5K, e6300@ 3,3ghz ,2x1gb G-skill,Geforce 8800 gt, 250 gb sataII
motoboy ::
Če sem že miljonkrat stisno renew pa pa resetiro modem pa iz elektrike pa nazaj pa nic.je lahko modem to zanič?
ASUS P5K, e6300@ 3,3ghz ,2x1gb G-skill,Geforce 8800 gt, 250 gb sataII
Pyr0Beast ::
Kliči na njihov center.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP problem ?Oddelek: Omrežja in internet | 669 (555) | #000000 |
» | ddwrt: dhcp release renew skriptaOddelek: Omrežja in internet | 1237 (1036) | Karen |
» | Arnes Vs. TelemachOddelek: Omrežja in internet | 1681 (1404) | TBit |
» | Telemach kabelski internet - cudna tezavaOddelek: Omrežja in internet | 3268 (3021) | poga |
» | Problem s prepoznavanjem kabelskega modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 3719 (3403) | Azrael |