Forum » Pomoč in nasveti » izklop vstopnega gesla v WIN 7 ?
izklop vstopnega gesla v WIN 7 ?
octavia ::
pozdrav,
na prenosniku sem uporabil funkcijo obnovitev sistema na zgodnejši datum zaradi napake. To se je vse obnovili brez težav, sedaj pa ne morem pridet v windowse, ker zahtevajo vnos gesla. Gesla nevem, ker ga nisem jaz delal. Zaobiti se tega ne da, tudi v varnem načinu ne. Obstaja kakšno univerzalno geslo ali kako pridet noter? Original CDja nimam, ker so bili že inštalirani na comp pri nakupu.
lp
na prenosniku sem uporabil funkcijo obnovitev sistema na zgodnejši datum zaradi napake. To se je vse obnovili brez težav, sedaj pa ne morem pridet v windowse, ker zahtevajo vnos gesla. Gesla nevem, ker ga nisem jaz delal. Zaobiti se tega ne da, tudi v varnem načinu ne. Obstaja kakšno univerzalno geslo ali kako pridet noter? Original CDja nimam, ker so bili že inštalirani na comp pri nakupu.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FTP - problem s prijavo.Oddelek: Omrežja in internet | 1235 (1186) | m0f0x |
» | Shodan - iskalnik nezaščitenih naprav na internetuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9525 (6105) | Jst |
» | Windows 7 - Kot administrator sem se zatipkal pri geslu. Kaj sedaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1918 (1454) | ST-777 |
» | siol 10 mb free, kako izkoristitOddelek: Omrežja in internet | 1364 (1196) | Gandalfar |
⊘ | WINRAROddelek: Programska oprema | 1521 (1261) | Damjan Jagar |