Forum » Pomoč in nasveti » Monitor LCD 22" Samsung 2233BW - Pomoč
Monitor LCD 22" Samsung 2233BW - Pomoč
SG_101 ::
Pozdravljeni,
Imam manjšo "težavo" in upam da mi jo boste pomagali rešiti. Pred približno pol leta mi je LCD monitor začel piskati, ko je le ta ugasnjen, vendar je še vedno priključen v električno omrežje. Iz njega se sliši nadležno piskanje, ki je zelo moteče (še posebaj ponoči, ko grem spat), zato moram monitor vedno izključiti iz električnega napajanja ali pa ga pustiti prižganega, da se ne sliši več. Ker mi gre to že zelo na živce, sem se odločil, da malo povprašam tukaj.
Je to normalno, da se s časom piskanje pojavi? Monitor bo septembra dopolnil 3 lete (torej je še v garanciji cca. 2 meseca). Ali bi lahko uveljavil garancijo ali pa ta "napaka" ni takšna, da bi garancija veljala za to?
Upam, da mi boste znali pomagati,
Hvala
Imam manjšo "težavo" in upam da mi jo boste pomagali rešiti. Pred približno pol leta mi je LCD monitor začel piskati, ko je le ta ugasnjen, vendar je še vedno priključen v električno omrežje. Iz njega se sliši nadležno piskanje, ki je zelo moteče (še posebaj ponoči, ko grem spat), zato moram monitor vedno izključiti iz električnega napajanja ali pa ga pustiti prižganega, da se ne sliši več. Ker mi gre to že zelo na živce, sem se odločil, da malo povprašam tukaj.
Je to normalno, da se s časom piskanje pojavi? Monitor bo septembra dopolnil 3 lete (torej je še v garanciji cca. 2 meseca). Ali bi lahko uveljavil garancijo ali pa ta "napaka" ni takšna, da bi garancija veljala za to?
Upam, da mi boste znali pomagati,
Hvala
kkk7 ::
Zdravo
Ne vem, če ti bo to kaj v uteho, ampak jaz imam LCD ASUS 22" in tudi moteče piska, v kolikor ne prikazuje je ugasnjen.
Je pa res, da mi piska že od takrat, ko sem ga kupil. Po mojih predvidevanjih je to posledica slabega dizajniranja električnega vezja.
Ne vem, če ti bo to kaj v uteho, ampak jaz imam LCD ASUS 22" in tudi moteče piska, v kolikor ne prikazuje je ugasnjen.
Je pa res, da mi piska že od takrat, ko sem ga kupil. Po mojih predvidevanjih je to posledica slabega dizajniranja električnega vezja.
boogie_xlr ::
Običajno piskajo tuljavce, to se da rešit z malo topilnega lepila(tist ko majo za darila skup limat).
Pyr0Beast ::
Grancija.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Pyr0Beast ::
Uveljavljaj, če se le da.
Some nanoparticles are more equal than others
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A še komu piska monitor? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5580 (3851) | Pyr0Beast |
» | Tih LCD monitorOddelek: Kaj kupiti | 2186 (1390) | Veron |
» | UPS Mercury 1.2 KVA RS232Oddelek: Kaj kupiti | 2366 (1738) | jurre |
» | Samsung 2232BWOddelek: Strojna oprema | 2422 (1800) | domen- |
» | Težava z NEC 2070WNX monitorjem: visokofrekvečno piskanjeOddelek: Strojna oprema | 1110 (1056) | Zheegec |