» »

Total Commander : Najdi mapo

Total Commander : Najdi mapo

Pina ::

Ojla
Mam problem s total commanderjem. Imam eno čist simpl stran, ki jo kdaj pa kdaj obnavljam in domeno imam zakupljeno pri siolu. Zadnič pa je stran kar naenkrat nehala delat, ko je potekla domena. Potem je oči poklical na siol in so mu rekl, da so nazaj poštimali ampak da bo verjetno stran potrebno na novo naložiti. Stran sedaj deluje tako kot prej, vendar s total commanderjem več ne morem do nje. Ko pritisnem za FTP povezavo mi že napiše pozdravljeni na siol strežniku..bla bla. Ampak potem piše download in v naslednji vrstici najdi mapo in tle se ustavi. A mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo?

fosil ::

V total commanderju se ti pri ftp povezavi desno zgoraj pojavi eno okence. Če tja dvakrat klikneš se ti pokaže cel log iz katerega potem lahko ugotoviš v čem je problem.
Tako je!

Sumo ::

Poskusi v oknu, kjer imaš seznam ftp povezav, klikniti na "Edit..." in nato dodati ali odstraniti kljukico pri "Use passive mode for transfers (like a WWW browser). Žal Total Commanderja nimam v sloveščini, tako da upam, da boš vseeno našla te nastavitve.

Sem tok naredila kot si ti reku Sumo, pa mi zdej odpre okenček s podatki o datotekah na strežniku, ampak zdaj hoče od mene vedt neko definicijsko vrstico, ki pa nevem kaj je :(

Vrstica

Vrstica

Evola to dobim zdaj :/

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pina ()

Ok....če prekinem, mi prenese mapo. Najlepša hvala za info. :D
Ampak še vedno pa nevem, zakaj je do zdaj vedno šlo čisto lepo čez...zdej ga pa neki sračka ;(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows File Manager je nazaj

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
4416249 (9790) alex1999
»

Pošta problem

Oddelek: Programska oprema
355160 (4645) Kv1DR_K1LL3R
»