Forum » Programska oprema » Total Commander 5.5
Total Commander 5.5
boyan64 ::
Kako se v Total Commanderju lahko ugotovi zasedenost več direktorijev (v katerme je še kup poddirektorijev)? V nastavitvah imam obkljukano kot je potrebno (glej sliko), vendar mi ne prikaže zasedenosti.
Kako ugotoviš na osnovi tega principa zasedenost na svojem FTM naslovu?
Kako ugotoviš na osnovi tega principa zasedenost na svojem FTM naslovu?
- zavaroval slike: Gandalfar ()
pivmik ::
Pojdi s kurzorjem na izbran direktorij in pritisni presledek, izpoisalo ti bo zasedenost direktorija v Bajtih.
Pojdi s kurzorjem na izbran direktorij in pritisni ALT+ENTER in ti bo prikazalo default properties okno od windowsov v katerm piše zasedenost direktorija v MegaBajtih (oz pravilneje MebiBajtih - MiB)
Pojdi s kurzorjem na izbran direktorij in pritisni ALT+ENTER in ti bo prikazalo default properties okno od windowsov v katerm piše zasedenost direktorija v MegaBajtih (oz pravilneje MebiBajtih - MiB)
LP, Gregor GRE^
Ja na diskih dela, hvala.
Kako pa je na recimo freeweb serverju ali siol sirius serverju če imam odprto FTP povezavo in bi rad ugotovil koliko imam naloženega na serverju?
Kako pa je na recimo freeweb serverju ali siol sirius serverju če imam odprto FTP povezavo in bi rad ugotovil koliko imam naloženega na serverju?
Sci-Fi ::
Ponudnik ti nekje mora napisat koliko maš še fraj. Potem pa samo odšteješ.
Druga možnost pa je imeti vsebino duplicirano na svoji mašini pa takoj vidiš.
Da bi se pa s total Commanderjem dalo pa res ne bi vedel pa ga uporabljam že iz pradavnine, pa bi tudi meni ta funkcija zeloo prav prišla.
Verjetno pa je problem v strežnikih, ki ne znajo vračat te informacije.
vsaj men se tako zdi.
Druga možnost pa je imeti vsebino duplicirano na svoji mašini pa takoj vidiš.
Da bi se pa s total Commanderjem dalo pa res ne bi vedel pa ga uporabljam že iz pradavnine, pa bi tudi meni ta funkcija zeloo prav prišla.
Verjetno pa je problem v strežnikih, ki ne znajo vračat te informacije.
vsaj men se tako zdi.
Sci-Fi is the best way to dream
pivmik ::
seveda da znajo, identično kot diski.
Na disku pregleda koliko zasedejo vse datoteke v mapi in potem sešteje vse skupaj.
Na FTPju pa lahko v bistvu naredi isto.
Samo problem da bi to porabilo veliko časa da pobrowsa vse poddirektorije, ker vem vsi da je brskanje po FTPjih že po defaultu počasno.
Na disku pregleda koliko zasedejo vse datoteke v mapi in potem sešteje vse skupaj.
Na FTPju pa lahko v bistvu naredi isto.
Samo problem da bi to porabilo veliko časa da pobrowsa vse poddirektorije, ker vem vsi da je brskanje po FTPjih že po defaultu počasno.
LP, Gregor GRE^
Sem pa res zabit, šele sedaj sem opazil, da mi server avtomatsko javlja zasedenost in celotni prostor kateri je na voljo (glej sliko)
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Gandalfar ()
Glede gornjega posta:
To dela samo na freeweb.siol.net na sirius.siol.net pa ne. To sem danes zvedel na Siolu. Problem je v različnih sistemih kateri tečejo na serverjih.
To dela samo na freeweb.siol.net na sirius.siol.net pa ne. To sem danes zvedel na Siolu. Problem je v različnih sistemih kateri tečejo na serverjih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Java vprasanje - kako spraviti v *.exe datotekoOddelek: Programiranje | 3992 (341) | killa bee |
» | Moji strežnikiOddelek: Omrežja in internet | 3424 (2340) | Hexx |
» | samodejno polnjenje trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2022 (1750) | Pyr0Beast |
» | Kam gre 1gb diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2025 (1586) | alum |
» | PINGO 2.0 & FX5600 MEGA problem (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5644 (4870) | marsovec gugu |