Forum » Izdelava spletišč » OpenAudit aplikacija in problem
OpenAudit aplikacija in problem
winlins ::
Lep pozdrav!
Moram postavit na server aplikacijo OpenAudit katera mi pokaže vse komponente katere so v računanlniku kateri je povezan preko lan mreže. Problem je pa v tem da nevem kako dodati računalnik v aplikacijo. Nekaj sem brskal in sem našel obrazec za vnos kode katera bi mi naj poiskala računalnik. Kode pa žal nevem. Imam pa najnovejšo verzijo.
Lp: Gregor
Moram postavit na server aplikacijo OpenAudit katera mi pokaže vse komponente katere so v računanlniku kateri je povezan preko lan mreže. Problem je pa v tem da nevem kako dodati računalnik v aplikacijo. Nekaj sem brskal in sem našel obrazec za vnos kode katera bi mi naj poiskala računalnik. Kode pa žal nevem. Imam pa najnovejšo verzijo.
Lp: Gregor
psychoshorty ::
Pri openauditu se računalnik doda tako, da s pomočjo openaudita na računalnik, katerega bi želel dodati potegneš dol eno *.vbs skripto. Jaz to na firmah vedno dam v startup, da se spremembe tudi aktualizirajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklenjen rarOddelek: Pomoč in nasveti | 1970 (1822) | Phantomeye |
» | GPL/LGPLOddelek: Programska oprema | 6704 (3878) | čuhalev |
» | Remote Contol Over Mail -RCMOddelek: Informacijska varnost | 10828 (8430) | SeMiNeSanja |
» | Ideja za mobilno aplikacijo: SuperRadar (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10755 (8455) | PaX_MaN |
» | Kako jim uspe vdreti na Facebook?Oddelek: Informacijska varnost | 35754 (33733) | Grizzly |