» »

Warcraft 3 modifikacije

Warcraft 3 modifikacije

Lenart ::

Lep pozdrav. Po neuspešnem googlanju se obračam na tole stran, ker vem, da se tu gor najde vseh vrst mojstrov.
Zanima me, če obstaja kakšn addon, mod ali kakorkoli, ki bi spremenil originalen interface in bi omogočal, da "zajameš" več enot kot tistih borih dvanajst al kok jih je.
Hvala lepa, Lenart

Nejc1994 ::

Jah jst igram modd imenovan Azeroth Wars:

Imas 12 strani

Team 1:
Scourge
fel horde
Burning legion

Team 2:
Lordaeron
Quel'thalas
Dalaran

Team 3:
HOrde
Trolls and taurens

team 4:
Sentinels
druids

Team 5:
Arathor
dwarves (khaz'modan)

Na zacetko dobis navodilo kaj mores narediti ( skor cela storija)

In se igra cez celo WOW mapo mapa je gromozanska (k sreci je developer prilagodil kamero) usaka stran ma pac svoje enote (kar jih je veliko in so zelo raznolike) Naprimer druidi majo druide k se lahk spremenijo u moonkin pa u ravena ( unga ptica) pa sam gres u njegovo baso pa BAM, pa Dalaran ( so magi) majo trisfal order k je zlo mocan. Usaka stran ma svoj glavn mest ( lordeaeron ma pac loraderon palace ) pa se ene par drugih. Resource nabiras s posebnimi ''Control points'' k so posajene po mapi ( ponavad po regijah )

in cez igro imas svoje queste (recmo scourge more ubit arthasa pa dubit lich kinga ( btw lich king je zajeban dubit ampak k ga je tak fajn )) Pa usaka stran ma nove heroje ( tko k scourge lich king, Druidi majo Demigoda Cenariusa ...) Te heroji imajo svoje prou posebne spelle ( Recm Demigod je ucas mev ''mass entagleing roots'' k je pac u nekem prostoru use entaglalo ...)

Drgac so se posebni bosi...( recmo k mors u un Tomb of sargaras it pa tm neki pobit pa dobis eye of sargaras ( ke je res zakon)

Drgac ENOT , HEROJOV ( novih), SPELOV, ''QUESTOV'' tega je ogromno

Modd ma res velko taktično globino in ti ga priporocam.

Ce te zanima ti lahko dam link od foruma ( za diskusije nove verzije pa ce je kak bug) pa najnovejšo verzijo tega moda.

PS: tole kar gor nastevov , to je ena sama malenkost sprobi mod pa bs vidu kaj use ponuja res.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nejc1994 ()

Guzzy ::

Nejc, tega maš ogromno na Gareni. Sam sem zelo preigral pod Garena>WCIII RPG(igra)>Europe Room(soba)>RPG Room 1,2,3,4,5,6, potem pa daš start game, pa local area network.. tako sem vsaj jaz igral, lahko pa igraš tudi pod battle.net. Garena je program ki se ga uporabla za LAN igranje. Maš veliko takih iger, od DOTE, Tower Defense map, Survival map, RPG map in tako dalje. Pa veliko podobnih map tvojemu opisu.

Jah Warcraft 3 je edina igra k sm jo sploh kupu tko da Battle.net baby... Pa Lenart C me kej rabs je moj nick **Cenarius94** ( brez **)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nejc1994 ()

Lenart ::

Hehe, teli modi zgledajo odlično. Hvala :) Sam še vseeno, ali obstaja kakšen tak, da lahko zajameš veliko več enot, ker mi je težko obvladovati veliko vojsko. Kako pa vidva to izpeljeta? To govorim tudi za single-player.

Ostevilcm jih (dam pod groupo)

Jaz obkrožim nekatere jih pošljem nekam in ponovim za druge.. bi blo fajn če bi bil kak tak mod kot je rekel Lenart

LapD ::

tale WC3 še živi? jao kolk bi enkrat odigral 3corridors na stare čase :D
web&motion designer

Outsajder ::

WC3 zame ena najbolših strategij.

Ja WCIII igra še ogromno ljudi

k pridm na battle.net pise da jih je na frozen throne 50.000

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

World Of Warcraft (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Igre
1535226792 (7482) oo7
»

Destiny 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32946539 (2634) clio24v
»

Dota

122526 (1916) koyotee
»

Warcraft info