» »

problem z xD kartico

problem z xD kartico

ashleyhelp ::

Imam Olympusa SP - 570 UZ ,in sem bla pred tremi dnevi v Londou :) .. pred tem pa sem formtirala spomnisko kartico xD ,izbrisala vse slike . vse to sm nrdila na kompu :) formtirala sm jo ,da sm mela več placa :D no in sm js lepo slikala,in je okol 800 slik,in jih res nočm zgubit .. in evo,pridem domou,dam kartico v usbja,pa na komp,pa mi kartico prvo najde,pol pa piše da jo morm formatirat če jo hočm odpret .. pa grem na drug komp,kr mi je tist leptop med tem crkno :) .. in zej na tem sprobavam,pa mi iti kartice ne najde :S .. kaj naj nardim ? mam pa e eno xD kartico,ki pa dela,je pa čist nova ... tk da nvm v čem je problem :D

HELP ! :D

Mentalist ::

Daš lahko obnovitev sistema v nadzorni plošči če imaš Visto ali Windows 7
Lool.

PS : sem zdaj spet probala,pa i javi Trdi disk D ( moja spominska ) kliknem gor pa javi ,čez 10 s : zahteve ni bilo mogoče izvesti zaradi težave v V/I napravi

WTF ?

Mentalist je izjavil:

Daš lahko obnovitev sistema v nadzorni plošči če imaš Visto ali Windows 7

XP mam .
na leptopu ,ki pa je v šitu mam pa 7

Zgodovina sprememb…

pa res res,nebi rada zgubla slik :P pa če bi lahko kdorkoli čimprej pomagau,ker jih nujno rabim :)

errhec ::

Rabiš kakšen progeram za obnovo slik iz spominske kartice.
( get data back , Pandora recovery )
TUKAJje še nekaj zastojnskih. Če ne znaš je bolje da ti to opravi, nekdo ki se na to spozna ;) , da ne izgubiš slik.

Ne formatiraj jo !
dd

hvala :) a smem vprašat,keri program pa je najbolje uporabi od teh ? :P

Skrat2510 ::

Kaj fotoaparat si spozna kartico?

na fotoaparatu lahk gledam slike,normalno :)

Skrat2510 ::

Potem pa poveži fotoaparat na račnalnik preko kabla in poskusi prekopirat slike na komp.

nimam kabla za na računalnik,samo za na tv ,da pogledam slike,za računalnik mam usb + spominsko :)

RazzorX ::

Probaj dobit nekje kabel za fotoaparat. V skrajnem primeru da ti nič ne bi delovalo pa da res ne bi mogla drugega se da formatirati kartico (vendar pazi Quick format). To samo izbriše povezave med bloki. Torej ti naj bi potem program za povrnitev izbrisanih datotek le te našel na kartici. Ampak to naredi v skrajnem primeru. Ti pa priporočam da si sposodiš kabel za fotoaparat, mislim da bi moralo delati.

errhec ::

Lahko pa poizkusiš posneti še kakšno sliko, nato izklopi aparat ,
izvleci kartico in jo daj v čitalec. Morda bo pomagalo ;)
dd

errhec : to sn že probala pa nič blo bolše

RazzorX : bom probala :)) hvala

Galaxy ::

Preko USB kabla ne bi smel biti problem, še najbolje pa bi blo da bi dala kakšnemu prijatelju ki se bolj spozna na te zadeve :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LAN povezava

Oddelek: Omrežja in internet
101639 (1511) 5er-->
»

Kartico Micro SD (HC) ne morem formatirat

Oddelek: Strojna oprema
51815 (1746) gendale
»