Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 - namestitev
Windows 7 - namestitev
Hardstyle ::
Torej na asus PC hočem namestiti windows 7, HD sata 160GB, plata asus P5RD1-VM.
Prvo se je začelo s problemi okoli gonilnikov za disk. Po dveh urah sem našel prave (in ne na asusovi oz. nvidiini strani, gre za uli raid gonilnike)
Ok, vse štima particije se prikažejo, izbrišem,formatiram, kliknem next potem pa se začnejo težave
Ko piše Copying files (%) v dveh sekundah skoči iz 0% na 100%
Pri expending files pa stoji na 0% in po dveh minutah napiše, da ne more namestiti potrebnih datotek.
Error Code: 0x80070017
Zapekel sem že 4 DVDje, dol potegnil dva isota (msdnaa) ampak še zmeraj enako, pekel na 1x oz. 2x oz. 2,4 in 4x hitrosti, napaka je še zmeraj enaka.
Sedaj sem zgooglal da je možni krivec sata dvd enota. Bom poskušal še to menjat...
ima kdo kak drug predlog oz. rešitev?
Prvo se je začelo s problemi okoli gonilnikov za disk. Po dveh urah sem našel prave (in ne na asusovi oz. nvidiini strani, gre za uli raid gonilnike)
Ok, vse štima particije se prikažejo, izbrišem,formatiram, kliknem next potem pa se začnejo težave
Ko piše Copying files (%) v dveh sekundah skoči iz 0% na 100%
Pri expending files pa stoji na 0% in po dveh minutah napiše, da ne more namestiti potrebnih datotek.
Error Code: 0x80070017
Zapekel sem že 4 DVDje, dol potegnil dva isota (msdnaa) ampak še zmeraj enako, pekel na 1x oz. 2x oz. 2,4 in 4x hitrosti, napaka je še zmeraj enaka.
Sedaj sem zgooglal da je možni krivec sata dvd enota. Bom poskušal še to menjat...
ima kdo kak drug predlog oz. rešitev?
clix ::
Če imaš dosti velik usb disk (4Gb), lahko sistem namestiš kar z njega. Tudi spominsta kartica in čitalec bi morala zadoščati
Hardstyle ::
Sem menjal dvd enoto, in se zgodi enako.
Datoteke skopira (100%) v sekundi dveh
Pri razširjanju pa stoji na 0% in čez dve minuti javi error z oznako Error Code: 0x80070017
Popravek, po menjavi enote razširja datoteke normalno =)
Javim če uspe :D
Datoteke skopira (100%) v sekundi dveh
Popravek, po menjavi enote razširja datoteke normalno =)
Javim če uspe :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hardstyle ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napaka pri inštalaciji win7 ultimate 64 bitOddelek: Pomoč in nasveti | 762 (626) | rollbacker |
» | Problem pri inštalaciji Windowsov -nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2933 (2610) | Anonimnež |
» | windows 7 install errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (989) | franbe |
» | Problemček pri namestitvi OS Server 2008Oddelek: Operacijski sistemi | 1017 (894) | Glodko |
» | Error pri instalaciji XP ali Viste! Prosim...Oddelek: Operacijski sistemi | 1586 (1244) | Futsal |