Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se ne prižge!
Računalnik se ne prižge!
Mafia cod 2 ::
Dober dan.
Mene je računalnik neke zajebavo, pa sem zato zamenjal napajalnik. Ko sem vse lepo priključil, so ventilatorji delali, računalnik se pa ni prižgal. Ni niti piskno na začetku. Potem sem dal nazaj stari napajalnik, pa spet komp ni piskno, na matični je gorela lučka, ventilatorji so delovali. Kaj bi lahko bilo narobe?
Mene je računalnik neke zajebavo, pa sem zato zamenjal napajalnik. Ko sem vse lepo priključil, so ventilatorji delali, računalnik se pa ni prižgal. Ni niti piskno na začetku. Potem sem dal nazaj stari napajalnik, pa spet komp ni piskno, na matični je gorela lučka, ventilatorji so delovali. Kaj bi lahko bilo narobe?
xCore ::
si priklopil 4 pinski konektor na ploščo pri procesorju?
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]
Ne razumem. Iskal sem na matični 4-pinski konektor pa ga ne najdem... Je pa res, da mi je še en 4-pinski konektor ostal ...
logout ::
Povej, katero matično ploščo imaš in bomo namesto tebe pogledali v navodila...
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Em...smejal se mi boš, ker je zelo stara....Saj anmeravam novo kupit, če ta nebo več delala... No, drugač pa je...sra*je,zdaj pa ne vem kera je...Vidim samo, da na njej piše QDI...več en morem zvedet, ker ne morem niti v komp prit not...a piše to kje na matični?
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lučka na monitorju utripaOddelek: Pomoč in nasveti | 2338 (1891) | Duhec |
» | Menjava napajalnika, delajo le ventilatorjiOddelek: Strojna oprema | 2047 (1815) | Janac |
» | Star, na novo sestavljen računalnik se ne zbudiOddelek: Pomoč in nasveti | 2881 (2135) | fosil |
» | Napajalnik LC Power 550W - NasvetOddelek: Pomoč in nasveti | 2441 (1851) | PacificBlue |
» | Napajalnik lc 6550 h je eksplodiralOddelek: Pomoč in nasveti | 4057 (3118) | nokia6310 |