» »

MobileMe in galerija

MobileMe in galerija

Dekinio ::

Pozdravljeni!

Imam poskusno verzijo mobile.me in zaenkrat se mi zelo dopade...pogledal sem kar nekaj tutorialov, venda imam še vedno nekaj vprašanj.
Zanima me kako lahko v eventih katere sem že poslal v "oblake" spremenim dostop in sicer z uporabniškim imenom in geslom? Namreč tiste evente katere sem dal vidne vsem bi rad omejil dostop, vendar v sami aplikaciji mobile.me ni te funkcije. Je samo možnost spreminjanje imena eventa in ali je event skrit ali viden...itd.
Ko pa želim spremembe dostopa z geslom uredit v iPhoto-kliknem na event-pa na mobile.me....pol mi pa še enkrat cel event kopira in pol se zgodi, da imam dva ista eventa....

Kakšen predlog.

Pa še eno vprašanje...v iPhoto ko zbrišem slike ali mape (CMD-backspace), se mi slike zbrišejo in kasneje so spet not. Kot, da jih ne morem zbrisat. Kako storim, da jih trajno izbrišem?

Hvala!
  • spremenil: Dekinio ()

lurker ::

V iPhoto imaš v MobileMe galerijah spodaj desno gumb Settings in tam nastaviš kdo in s kakšnim geslom lahko dostopa do določene objavljene galerije.

Ko se ti slike ponovno pojavijo, kje jih brišeš, v Eventih ali v MobileMe galerijah?

V eventih...zbrišem in kasneje so spet not. Res nevem kako trajno zbrišeš slike ali event.

Pa hvala za odgovore.

Kako pa omejim dostop z geslom, če si uporabnik winsew? Namreš dostopaš prek intrenetnega vmesnika in notri res ni nastavitev, da bi določeno mapo rad pošeral z drugimi kateri imajo dostop do mape z geslom. Ne najdem kako vnesem uporabnika in njegovo geslo v windowsih?

Prosim za pomoč.

Hvala!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Synology NAS 212j in Photo Station 5

Oddelek: Pomoč in nasveti
5690 (555) SimplTech
»

Photo management software?

Oddelek: Programska oprema