Forum » Zvok in slika » Problem z monitorjem...
Problem z monitorjem...
kpkp ::
Živjo,
pojavil se mi je en problem z monitorjem, ki mi ne da miru. Monitor dela normalno preko VGA vmesnika pri DVI pa nastanejo problemi.
Monitor sem preizkusil s tremi grafičnimi karticami in rezulatati so sledeči (preko porta DVI):
9500GT = no signal
8800GT = no signal
GTS250 = deluje vendar max resulucija je 1280x720 (monitor je 1920x1200)
Ta problem se je pojavil popolnoma iznenada, saj je še pred nekaj dnevi deloval povsem normalno...
Mogoče bom rekel kako neumno a kljub temu, kaka je razlika med DVI na 8800GT in GTS250 morda kak dual link DVI?
Vsak nasvet oz. izkušnja je dobrodošla
pojavil se mi je en problem z monitorjem, ki mi ne da miru. Monitor dela normalno preko VGA vmesnika pri DVI pa nastanejo problemi.
Monitor sem preizkusil s tremi grafičnimi karticami in rezulatati so sledeči (preko porta DVI):
9500GT = no signal
8800GT = no signal
GTS250 = deluje vendar max resulucija je 1280x720 (monitor je 1920x1200)
Ta problem se je pojavil popolnoma iznenada, saj je še pred nekaj dnevi deloval povsem normalno...
Mogoče bom rekel kako neumno a kljub temu, kaka je razlika med DVI na 8800GT in GTS250 morda kak dual link DVI?
Vsak nasvet oz. izkušnja je dobrodošla
popster ::
mogoče si preveč priklapljal in je šou port, alpa kabel. Probi malo z kablom pod kotom da vidis ce dobis sliko
kpkp ::
mogoče si preveč priklapljal in je šou port, alpa kabel. Probi malo z kablom pod kotom da vidis ce dobis sliko
Ta tvoja teorija ne objasni zakaj na GTS250 vedno dela a le z manšo resolucijo...
In zaupaj mi sem zelo pazljiv... To se je zgodilo "out of the blue" monitor je bil sigurno kak mesec priklopljen na isti kabel na isto grafično...
popster ::
Ja lahko se ti je tudi kak pin počil.
Lahko preveriš na drugem Opearacijskem alpa računalniku
Lahko preveriš na drugem Opearacijskem alpa računalniku
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica do 60€Oddelek: Kaj kupiti | 2089 (1394) | opeter |
» | Osvežitev GeForce GTX 560 Ti - zmeda pri poimenovanjih se vrača (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 14689 (12026) | SkyEye90 |
» | Katero grafično z dvema DVI (ATI X1800GTO ali GeForce 7800GS) - dual monitorOddelek: Kaj kupiti | 676 (609) | Siddh |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23698 (15002) | al3n |
» | Računalnik za grafično obdelavo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4211 (2925) | TehDucky |