» »

Torbica za GSM

Torbica za GSM

Pametna16 ::

V kolikor potrebujete kvalitetne gsm torbice vam jih lahko ugodno priskrbim. Več info na ZS.
http://www.valenta.eu/products
 Valenta

Valenta

Bananovec ::

Imam podobno torbico za mojega Androida (taka je).
Je usnjena in mislim, da so se že malo šivi pretrgali. Za to je bolj krivo to, da včasih na silo potegnem in ne slaba izdelava.
Stala pa je 15EUR na Mobitelu.

Bananovec ::

Bananovec je izjavil:

Imam podobno torbico za mojega Androida (taka je).
Je usnjena in mislim, da so se že malo šivi pretrgali. Za to je bolj krivo to, da včasih na silo potegnem in ne slaba izdelava.
Stala pa je 15EUR na Mobitelu.

Je lepa na pogled tako, da priporočam nakup.

Lonsarg ::

Sam taka torbice vse podebelijo stvar, za v žep dati mobitel. Jaz sem se odločil za usnjen mehko oblekco, sem za 2EUR dobil na ebayu, je pisal za iPhone velikost, pa gre tudi Milestone lepo notri in je res super za zaščitit. čeprav bolj na kako smučanje vzamem, ker se mi ne da kar naprej vn iz tega dajat mobitela:)

Pametna16 ::

Lonsarg je izjavil:

Sam taka torbice vse podebelijo stvar, za v žep dati mobitel. Jaz sem se odločil za usnjen mehko oblekco, sem za 2EUR dobil na ebayu, je pisal za iPhone velikost, pa gre tudi Milestone lepo notri in je res super za zaščitit. čeprav bolj na kako smučanje vzamem, ker se mi ne da kar naprej vn iz tega dajat mobitela:)

Odvisno od debelosti našega telefončka. Seveda lahko kupimo štunf pa ga noter vtaknemo pa je, sam tisto mi zgleda prav socialna varianta. Je pa res da imajo na drugi strani proizvajalce npr. Golla veliko torbic za gsm aparate, ki so atraktivnih barv in prav tako lepih potiskov.
Pač 100 ljudi 100 čudi, enemu je dobro tako drugemu tako, enim so všeč mišičasti moški, drugim debeli, tretjim suhi, itd., enim pametne in neumne ženske in nadaljnje kombinacije da ne razpredam preveč.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Usnjen pas za hlače

Oddelek: Loža
306331 (1546) Zimonem
»

Veliki mobilniki - uporaba in nošenje

Oddelek: Pomoč in nasveti
232344 (1569) shadeX
»