» »

Usnjen pas za hlače

Usnjen pas za hlače

Shkorc ::

Pozdravljeni,

zanima me, kje bi lahko kupil kvaliteten usnjen pas za hlače? Lahko tudi iz tujine.

Se mi zdi, da to kar se prodaja po naših trgovinah, so sami re-brandani generični pasovi iz Kitajske, ki razpadejo po parih mesecih. Iščem nekaj bolj trajnega.

Gledal sem saddlebackleather pasove, samo pride s poštnino in DDVjem predrago.

Najlepša hvala za predloge!

Lp

Okapi ::

Magic1 ::

heh, to bo tud težko kaj dosti kvalitetneje, saj je najdražji pas deset funtov. Res pa lahko kupiš ene štiri pa imaš vsaj dve leti mir:D
Magic

blackbfm ::

to bo tud težko kaj dosti kvalitetneje, saj je najdražji pas deset funtov
Moraš upoštevati, da so vsi s 50 in več % popusti.

O.

Šimpanz ::

Če jaz kupim pas gledam da je usnjen, pa sem potem dober za nekaj let.

Tomay ::

Sam sicer imam enega od street one, z dvema vrstama lukenj in drži že več kot 10 let. Pred tem sem imel enega od JNA samo je za nekatere hlače preširok.

Namesto, da klikate po tujini imamo pri nas enega najboljših usnjarjev tod okrog, še jodlarji si hodijo po lederhosen tja :)

Klik Kontaktiraj jih, če nimajo pa lahko naredijo.
Voodoo 4Ever

Na kvaliteto pasu poleg materijala vpliva tudi na kakšen način je narejen. Če je usnje lepljeno skupaj, lahko gre narazen, isto so pomembni šivi.

nomad_soul ::

Enih 10let nazaj sem kupil usnjeni pas na bolšjaku v MB za takratih 1000SIT, je edini pas v moji kolekciji, ga prenosil ogromno in še danes izgleda kot nov.

Vsake toliko časa imajo poceni usnjene pasove tudi v Hoferju.
http://www.hofer.si/si/html/offers/2867...

Vajenc ::

Jaz sem pred leti v Zari ugodno kupil pas iz debelega govejega usnja. Ker je prepost, ga nosim že vsaj 8 let v vseh hlačah, razen v hlačah od obleke.

Edit: priporočam ti, da kupiš takega, ki ima čim manj šivov, po možnosti le ob zaponki.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

harvey ::

Vsaj cca 5 let imam usnjen pas, ki sem ga nabavil v Tom Tailorju in ni prav nič zmahan. Edino kar sem moral narediti je bilo dadati dve dodatni luknji.

Sicer pa ti pas lahko naredi vsak pošten čevljar, če je kolikor toliko pri sebi...
edit - kontaktiraj dobnikar.com
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Zgodovina sprememb…

• spremenil: harvey ()

`DoC ::

http://optimist.si/usnjeni-pasovi-optim...

Tole imam jaz in deluje preverjeno :)
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+

GrimReaper ::

Optimist je kar dobra trgovina za usnjene izdelke. Sam sem tukaj kupil denarnico.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

Fritz ::

Pri temu možakarju, katerega je vojna pregnala iz Bosne in je mojster obrti, sem kupil že nekaj močnih pasov, takšnih kot jih je nekoč imela vojska. Ponavadi mi jih prijatelji poberejo preden se obrabijo tako, da lahko jamčim zanje samo za čas nekaj let, kolikor si najdlje lastim enega od teh pasov. Tudi cena ni slaba, možakar pa izdeluje marsikaj, ne samo velike in močne pasove.

http://www.cevljar.eu/pas-usnjen-4-cm/4...
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

usoban ::

http://www.torbe-gruden.si/catalog.php?...

imam ze vec kot 7 let, pas je se vedno okej. Neunicljiv :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: usoban ()

Zanimivi predlogi, hvala vsem 8-)

lopov ::

Ljubljanska tržnica, vsesorte šara, razen enega so vsi moji pasovi od tam pa majo ziher 10+ let.

Maš pa v bivši blagovnici Astra prodajalno s torbicami, dežniki in pasovi. Mislim da majo ravno zdaj pasove znižane pa kolikor vem dajo tudi garancijo. Ne morš falit, plava laguna, Astra, isti vhod kot za restavracijo Kevdr :P

Tilen ::

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Zimonem ::

Fritz je izjavil:

Pri temu možakarju, katerega je vojna pregnala iz Bosne in je mojster obrti, sem kupil že nekaj močnih pasov, takšnih kot jih je nekoč imela vojska. Ponavadi mi jih prijatelji poberejo preden se obrabijo tako, da lahko jamčim zanje samo za čas nekaj let, kolikor si najdlje lastim enega od teh pasov. Tudi cena ni slaba, možakar pa izdeluje marsikaj, ne samo velike in močne pasove.

http://www.cevljar.eu/pas-usnjen-4-cm/4...

A je mišanović še živ. Že nekaj časa se nisva slišala.

eventyrer ::

Jaz jih običajno kupim v Tom Tailerju. Do zdaj so mi še vedno zdržali zelo dolgo in so bili po nekaj letni uporabi še vedno taki kot prvi dan. Kupim pa vedno črne, nesvetleče, morda z nekaj okrasnih šivov ampak absolutno brez kiča.

Enkrat sem kupil nek pas iz pravega usnja na Kubi. Zaponka mi je razpadla po 1 mesecu uporabe, usnje pasa pa je preživelo potem še dolga leta.

Zgodovina sprememb…

videc ::

Stopiš do lokalnega čevljarja in ti ga naredi po želji.

eventyrer ::

videc je izjavil:

Stopiš do lokalnega čevljarja in ti ga naredi po želji.

tudi to je dobra ideja, če še obstajajo. Jeba je da ti mogoče dizajn ne bo všeč.

Na žalost ne več.
https://www.radio-kranj.si/22990
Eden boljših ljudi, katere sem spoznal.

gruntfürmich ::

enkrat mi je krojač dejal, da je pravi pas za hlače tak iz dveh delov in skupaj zašit; če sem ga jaz prav zastopil. torej praktično dva pasa skupaj zašita. takšni pasovi so zelo poredko za videt, skoraj nemogoče da bi ti jih lokalni čevljar pravilno naredil.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Z lahkoto. Ti je pa krojač govoril iz estetskega vidika. Kjer je osnova močnejša od šminke.

po mojem ni to da se da dva dela skupaj, ker bi bilo predebelo, ampak je treba še kaj drugega paziti pri tem; po mojem.

vsekakor lahko imaš samo usnjen trak za pas, ampak estetsko pa to ni to za kar se borimo...

snipex ::

Lahko tukaj pogledas Link.
Pas narejen po naročilu iz kvalitetnega usnja in močne zaponke. Lahko malo poskrolaš slike za idejo ali pa se kar tam oglasiš in skupaj pogledata kateri materiali so na voljo.
Recimo en primer:

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: snipex ()

To izgleda nek zepljenc z zašitimi robovi.

... za gozdnega jožeta...

GJ-ji nosijo hozentregarje. Pas ni prav priročen za gmajno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaksen pas?

Oddelek: Loža
233210 (1269) hopsy
»

Moški elegantni čevlji

Oddelek: Loža
282906 (1611) Shkorc
»