» »

Windows 7 in hibernate

Windows 7 in hibernate

Tom4z ::

Lep pozdrav!

Nevem če je že bila težava kje omenjena in če je bila se opravičujem za spam.

Na svojem laptopu imam nastavljeno, da ko ga skup zaprem mi avtomatsko gre v hibernate.
Težava se pojavi ko ga nazaj vklopim in se more povrnit iz stanja hibernata :
- včasih je vse ok in se lepo povrne brez težav.
- včasih pa ko se povrne mi sploh ne dela multimedija, programi ne delujejo kot bi morali, zvoka ni... niti ponovnega zagona ali vgasnit prenosnika se ne da, saj podatke shrani in ko piše da se odjavlja enostavno zablokira da ga morem sam izklopit z gumbom za vklop. Ko ga spet prižgem pa se mi pojavita pred login screenom možnosti "Continue with windows resume" in "Delete restoration data and start windows". Ko izberem drugo možnost pa spet dela vse kot mora.

Težava je moteča in bi bilo fajn če bi mi kdo povedal kak naj to odpravim/popravim.

Tukaj so še moje specifikacije:
- laptop HP ProBook 4710s
- Windows 7 Home premium
- če še potrebujete kakšne druge informacije povejte, vam napišem.

LP

popster ::

Izklopi hibernate funkcijo

solatko ::

To se ti dogaja, če izklopiš kakšno zadevo, ki je bila priklopljena, ko si šel v hibernate. Program zapiše vse podrobnosti, ki so bile v računalniku v trenutku zaprtja. Ko vklopiš mora biti stanje enako, sicer ti ne more povrniti stanja v katerem je bil (miška, dodatna tipkovnica, TV kartica, zunanji disk.......). Ko imaš stanje enako, ti hibernate brez problema vrne stanje.

Tom4z ::

Sem zdaj testiral par dni in to da če imam kaj priklopljeno pa ko dam hibernate pozabim izklopit in podobne stvari ne delujejo.
Sem imel prenosnik na baterijo brez česarkoli priklopljeno; še programe nisem poganjal saj sem ga takoj ko se je zagnal in naložil tisto kaj more dal v hibernate in situacija je ista :S

še kakšen drugi predlog ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ventilatorji se ne ugasnejo

Oddelek: Pomoč in nasveti
2410657 (10142) JaaN89
»

Prenosnik ne preide v stanje pripravljenosti

252669 (1919) solatko
»

Naključen vklop laptopa iz standby + blue screen

5581 (540) mrBlack
»

Ubuntu cilja na 10 sekund zagonskega časa (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
10510633 (7386) techfreak :)
»

[Laptop] Standby ali Hibernate?

Oddelek: Operacijski sistemi
51189 (1062) PJani

Več podobnih tem