Forum » Pomoč in nasveti » hp servis
hp servis
noraguta ::
sicer ibm-lenovo človk z dovgoletno tradicijo, zaradi pregovorno slabega hp supporta. pa sem zadnjič zaradi ugodne cene glede na konfiguracijo za doma vzel neko mašino prek druge opcije. ktera rada zmrzne. ok dal sem že ćez analizom memory.dmp, pa fjle pa crash dumpov samo ni neke logike. mašina se sesujenekje po 4ti uti video plajbacka. včasih prej všasih kasneje. prime lahko laufa cel dan , memtest tudi.
torej kater servis je kaj vreden kar se tiče hp. tako odzivnosti kot temeljitosti.
torej kater servis je kaj vreden kar se tiče hp. tako odzivnosti kot temeljitosti.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
pajanko ::
Mogoče kaki program zabava, mene je ne HP Compaqu zaj****** MSN. Sem dal Pidgina gor, pa bp.
Garibaldi ::
Koprski alarix (uradni hp servis) lahko samo pohvalim. Je pa res da v tvojem primeru se bo do morali resnično izkazati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB-ključ, ki fizično uniči računalnikOddelek: Novice / Varnost | 19904 (13394) | matobeli |
» | Inšpektor nad oglasom na Bolhi? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10435 (7434) | mitja73 |
» | pred prodajo vozila pooblaščeni servis prikril napako (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7433 (6062) | Alec999 |
» | Servis ponudi nov telefon, ker se starega ne da servisirat..Oddelek: Mobilne tehnologije | 6090 (5393) | SkyEye90 |
» | Vam je kdaj na servisu že kaj "zginilo"?Oddelek: Loža | 1951 (1248) | iskra |