Forum » Operacijski sistemi » Update v Windows 7
Update v Windows 7
crazyLIKEme ::
Vceraj zvecer sem update-ala Windows. Zraven sem pa nardila še update nVidia - Display - NVIDIA GeForce 9300M GS, ki je bil pod Izbirno.
Danes prižgem računalnik in mi barve na zaslono dobesedno sevajo Mislim namesto normalnih barv, vse barve vlečejo na flourestenčno!!!
Sem že probala z nastavitvami za barve zaslon ni nobenga haska, probla z nastavitvami pri nVidia-i pa tudi nič.
Ali lahko razveljavim update in kako?
Danes prižgem računalnik in mi barve na zaslono dobesedno sevajo Mislim namesto normalnih barv, vse barve vlečejo na flourestenčno!!!
Sem že probala z nastavitvami za barve zaslon ni nobenga haska, probla z nastavitvami pri nVidia-i pa tudi nič.
Ali lahko razveljavim update in kako?
http://crazyl1keme.deviantart.com/
Dami ::
Poženi system restore in te vrne nazaj na željeno mesto pred updati. Če je pa sam driver kriv pa lahk tud rollbackaš samo njega (greš pod device manager > display adapter).
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem odstrani/namesti nvidia gonilnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1156 (1034) | Tr0n |
» | Problem - zvok! Pomoč.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1755 (1591) | cekr |
» | Nvidiini gonilniki odgovorni za skoraj tretjino sesutij Viste?Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5785 (3190) | krneki0001 |
» | Barve na monitorjuOddelek: Zvok in slika | 1086 (971) | HeMan |
» | spor med ramom in diskom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1418 (1224) | tonex23 |