Forum » Programska oprema » Namestitev odjemalca SecureW2 na Windows 7 starter?
Namestitev odjemalca SecureW2 na Windows 7 starter?
b3rni ::
Pozdravljeni.
Pred kratkim se kupil Asus Eee PC z Win 7 Starter operacijskim sistemom. Ko hočem namestiti odjemalec Secure W2 (sicer za Visto, a dela na Win7) za omrežje Eudoram, mi med inštalacijo javi napako:
Could not start Wireless Zero Config Service (110)
Pobrskal sem že po forumih in piše o samem vklopu Wireless Zero Configa, da si pri Visti pod zavihkom Skrbniška orodja/Services(lokal) pač daš funkcijo Wired AutoConfig in WLAN AutoConfig na automatic. Tega moji Win 7 Starter nimajo, imajo samo WWAN AutoConfig, ki pa je že na automatic.
Če ima/je imel kdo kakršnekoli podobne težave ali mogoče kdo ve rešitev za omenjeni problem, se priporočam.
Pred kratkim se kupil Asus Eee PC z Win 7 Starter operacijskim sistemom. Ko hočem namestiti odjemalec Secure W2 (sicer za Visto, a dela na Win7) za omrežje Eudoram, mi med inštalacijo javi napako:
Could not start Wireless Zero Config Service (110)
Pobrskal sem že po forumih in piše o samem vklopu Wireless Zero Configa, da si pri Visti pod zavihkom Skrbniška orodja/Services(lokal) pač daš funkcijo Wired AutoConfig in WLAN AutoConfig na automatic. Tega moji Win 7 Starter nimajo, imajo samo WWAN AutoConfig, ki pa je že na automatic.
Če ima/je imel kdo kakršnekoli podobne težave ali mogoče kdo ve rešitev za omenjeni problem, se priporočam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Pavilion dv7 reboot problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2144 (2077) | Yacked2 |
» | Wireless network settingOddelek: Pomoč in nasveti | 1149 (868) | lopatca |
» | Vista - "Local only" mrežna povezava?Oddelek: Operacijski sistemi | 2371 (1724) | r0Kk |
» | nForce 2 in LANOddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (899) | WhiteWolf |
» | win 98 win xp mreža in moji živci ...:(Oddelek: Pomoč in nasveti | 858 (784) | _Link_ |