Forum » Omrežja in internet » Wireless prekinja
Wireless prekinja
TOm4 ::
Imam HP 6820s in siolovo povezavo. Povezujem se direkt na modem in na WLAN od modema (torej brez rutarja). Povezavo mi prekine vsake tolko minut za nekaj časa. Nimam pojma kje bi tičal problem. Na drugem prenosniku mi teh težav ne dela.
Možna rešitev?
Možna rešitev?
TOm4 ::
Ali odličen ali pa zelo dober. Čudi me, da sem bil na eni lokaciji na dveh prenosnikih naenkrat, temu je prekinilo WLAN, drugemu pa ne. Torej je problem s prenosnim, ne pa z modemom od siola.
ABX ::
Na modemu nastavi drug (manj zaseden) kanal za WLAN, če se da.
Tako, menjaj Wireless kanal. Če ne pomaga je zanič programska oprema na modemu, prenosniku ali oboje.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vanadium ::
Katero wireles kartico pa imaš? Meni je to redno delalo na intel 2100 3b kartici in sem jo ven dal pa kupil za 10 ojro na bolhi atheros kartico in od takrat dela b.p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja routerja Linksys EA7500Oddelek: Kaj kupiti | 801 (615) | noob96 |
» | [WIFI] Upload dela samo s 5%, download pa 100% je to normalno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1692 (1423) | jackorsen88 |
» | Preveč wi-fi omrežij v blokuOddelek: Omrežja in internet | 2942 (2217) | St235 |
» | Ojačanje dometa in kakovosti Wi-Fi signalaOddelek: Omrežja in internet | 13737 (13110) | 123_meni |
» | Siolov IPTV preko WlanaOddelek: Omrežja in internet | 3788 (3446) | Zm3-D3n |