Forum » Omrežja in internet » Message na facebooku
Message na facebooku
bbbb ::
Nekaj časa nazaj mi je prijatelj poslal message na facebooku, v katerem so bile neke meni zelo pomembne stvari. 1 teden nazaj pa sem zbrisal vse message-e ker sem jih mel ze eno malo morje in ker jst butl, v tistem trenutku nisem razmišljal, sem izbrisal tudi tega, ga pa nujno rabim.
Malo sem brskal po googlu in baje obstaja neka vrjanta, da se te message-e da priklicati nazaj, če imaš "original notification link", ki ga dobiš z mailom, ki ti ga pošlje facebook ko dobiš message. Problem je v tem, da imam te maile izklopljene in jih ne prejemam. Mi zna kdo pomagati kako priklicati ta message nazaj oz. kje dobiti ta "notification link". Vrjetno te linki morajo bit kje shranjeni.
Hvaležen bom za vsako pomoč.
Malo sem brskal po googlu in baje obstaja neka vrjanta, da se te message-e da priklicati nazaj, če imaš "original notification link", ki ga dobiš z mailom, ki ti ga pošlje facebook ko dobiš message. Problem je v tem, da imam te maile izklopljene in jih ne prejemam. Mi zna kdo pomagati kako priklicati ta message nazaj oz. kje dobiti ta "notification link". Vrjetno te linki morajo bit kje shranjeni.
Hvaležen bom za vsako pomoč.
Nekdo na tem svetu obstaja ki 100% ve odgovor na tvoje vprašanje!
bbbb ::
Takoj sem se spomnil na to, ampak, je minilo preveč časa in je tudi on že vse skupaj zbrisal, ni mogel predvidevati, da bom tok butast in zbrisal tako pomembno stvar. lepa šola za v naprej.
Nekdo na tem svetu obstaja ki 100% ve odgovor na tvoje vprašanje!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skripta za pošiljanje brezplačnih sms sporočil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 44497 (9737) | AštiriL |
» | File limit v linux-uOddelek: Operacijski sistemi | 849 (789) | BigWhale |
» | Coding StyleOddelek: Programiranje | 3461 (2653) | 64202 |
» | Outlook resen problem.. od vedno za vednoOddelek: Programska oprema | 1571 (1366) | Jackal |
» | še neki od dialogboxa :))Oddelek: Programiranje | 1032 (932) | Senitel |