Forum » Pomoč in nasveti » Navijanje Celerona 500
Navijanje Celerona 500
akulp ::
Ok vem da sem že malo za časom s procesorjem....vendar se verjetno še kdo spomnil kako...
Celeron 500 (na adapterju v plošči Slot1)
plošča ABIT BH-6
Proc deluje pri 66 vodilu...vendar mi ne uspe stvar nikakor naviti, karkoli poskusim vedno mi avtomastsko po tem ko izstopim iz biosa vrne vrednost nazaj na 500 MHz??
A je sploh možno navijat, a je mogoče stvar v tem da je kriv adapter, kakšen množilnik naj uporabim..??
TNX, LP Luka
Celeron 500 (na adapterju v plošči Slot1)
plošča ABIT BH-6
Proc deluje pri 66 vodilu...vendar mi ne uspe stvar nikakor naviti, karkoli poskusim vedno mi avtomastsko po tem ko izstopim iz biosa vrne vrednost nazaj na 500 MHz??
A je sploh možno navijat, a je mogoče stvar v tem da je kriv adapter, kakšen množilnik naj uporabim..??
TNX, LP Luka
-The Hero- ::
ej, jaz mam pa celeron 400, pa mi ga tudi ne uspe navit. A mi lahk poves kako si ti to naredu?
Hvala
Lp, Blaž
Hvala
Lp, Blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 400MHz pri 100fsb ali 550MHz pri 75fsb?Oddelek: Strojna oprema | 1890 (1493) | Poldy |
» | Restart med instalacijo Win98seOddelek: Operacijski sistemi | 1056 (874) | Tilen |
» | Celeron 500 - kako na 83 MHz?Oddelek: Navijanje | 1430 (1207) | Jaxx |
» | celeron 333a overclockingOddelek: Navijanje | 822 (687) | sheep |
» | Obnova zastarelega sistema...kaksen..CPU...graficno...itd.Oddelek: Kaj kupiti | 1491 (1123) | Boky |