» »

Majhni prenosljivi zvočniki

Majhni prenosljivi zvočniki

koramberger ::

Kupujem...
Torej, kot pove že naslov...
Na prvem mestu je velikost (čim manjši)
in na drugem prenosljivost (zadeva se bo nosila naokoli za razne predstavitve, v majhnih prostorih (pisarne ipd...))

Sem sicer imel že namen kupit kake Logitechove, ampak me vseeno zanima, če se da kje pri nas na hitro kupit kaj čim bolj spodobnega, v smislu kvalitete zvoka.

Avian ::

hmm majhne pa zadovoljive ima Bose. Sicer cena je 400EUR ampak za prenašat so super.

Preveri Bose Micro Music Monitor.

lp Avi
"Sound is fifty percent of the motion picture experience" - George Lucas

Z1g1smund ::

Ne vem kako profesionalno opremo rabiš ampak jaz sem hotel za na morje kupiti ene čim bolj prenosne zvočnike, ki se napajajo iz USB-ja in sem šel v Technomarket, kjer sem že skoraj kupil Logitechove za nekaj čez 50 evrov potem pa sem videl da imajo eni majhni Philipsovi isto izhodno moč tko da sem prosil prodajalca če jih lahko priklopi za primerjavo (btw. nisem še videl prijaznejšega osebja, v večji tehnični trgovini, kot so v Technomarketu zraven BTC-ja). Ne glede na to, da so bili Logitechovi zvočniki čez 50 evrov, Philipsovi pa 15 se mi je zdel zvok iz Philipsovih boljši... Tko da, pejt probat in če bodo kul, potem si jo odnesel za 15 evrov... :))

IceIceBaby ::

Jaz imam tole doma:

http://www.jbl.com/EN-US/Products/Pages...

Dela na 220V adapter ali 4 AA baterije. Za svojo velikost so zvočniki zelo glasni in kvalitetni. Zvok je zelo čist.

Pa niso samo za iPode, je zraven kabel z navadnim 3,5mm priključkom.

refosk ::

Jaz imam tole: http://www.mimovrste.com/artikel/147005... ,napajanje so 4 AA baterije. Na ebayu se jih da dobiti za 20EUR.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gaming Slušalke

Oddelek: Pomoč in nasveti
445873 (4176) darkz
»

Nakup slušalk do 50 EUR

Oddelek: Kaj kupiti
122034 (1721) joker16_7
»