Forum » Mobilne tehnologije » Navigacija na SonyEricsson ELM - Wisepilot
Navigacija na SonyEricsson ELM - Wisepilot
mstrax ::
Pred kratkim sem kupij omenjeni telefon. Telefon in GPS napravo in Wisepilot navigacijo, ki je celo v SLO jeziku, deluje super, vendar je samo poskusna 30 dnevna verzija. In še to da si karto sproti vleče iz interneta.
Pomeni, da če grem v tujino in tam uporabljal to navigacijo bom dobil večji račun za uporabo interneta tam.
Tukaj imam nekaj vprašanj:
-Ali se dobijo karte za Wisepilot, ki bi jih lahko imel v telefonu oz. na kartici (da nebo potrebno plačevat interenta) ?
-Ali se dobi kaka navigacija ki ima vse karte shranjene na telefonu(kartici) in deluje na SonyEricsonu z JAVO? (ker nekaj jih je...samo so Symbian)
-Ali obstaja kaka navigacija za računalnik(prenosnik) ki bi uporabljala GPS napravo od mobitela preko USB ali BT?
Pomeni, da če grem v tujino in tam uporabljal to navigacijo bom dobil večji račun za uporabo interneta tam.
Tukaj imam nekaj vprašanj:
-Ali se dobijo karte za Wisepilot, ki bi jih lahko imel v telefonu oz. na kartici (da nebo potrebno plačevat interenta) ?
-Ali se dobi kaka navigacija ki ima vse karte shranjene na telefonu(kartici) in deluje na SonyEricsonu z JAVO? (ker nekaj jih je...samo so Symbian)
-Ali obstaja kaka navigacija za računalnik(prenosnik) ki bi uporabljala GPS napravo od mobitela preko USB ali BT?
urosz ::
Za navigacijo za drugič priporočam nakup telefona z nekim operacijskim sistemom, ki ni sonyericsson-ov.. npr. Symbian, Windows Mobile, Android ali Maemo.. skupnost in podpora je dosti večja, dobi se veliko več aplikacij
jest10 ::
Če hočeš navigacijo brez vlačenja kart iz interneta uporabljaj we-travel
Je malo štorast za naštimat, samo ko ga, laufa brez problemov.
Je malo štorast za naštimat, samo ko ga, laufa brez problemov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
Ramon dekers ::
kako sploh downloadaš to zadevo? daš prvo na kartico in potem inštaliraš kot v operacijskem sistemu? ne štekam?=!
ali3n ::
Probaj GPSmid; free offline; na voljo so bundli (paketek program + karta) za posamezne države/dele držav.
http://gpsmid.sourceforge.net/
http://gpsmid.sourceforge.net/
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Ramon dekers ::
http://we-travel.biz/wetravel/
tale je meni še boljši (tudi hitreje najde ulico)
pa ti dela tole? Meni ne, ga instaliram potem pa dobim enter city pa ne gre naprej. Sicer trikotnik je a mape ni. Znanost.
HDvideo ::
http://we-travel.biz/wetravel/
Sem sprobal tudi to samo je ful slabo pokrita slovenija kar se tiče vasi.
Sem sprobal tudi to samo je ful slabo pokrita slovenija kar se tiče vasi.
ducky ::
@ urosz
tako kot je že uroš povedal, bi moral nabavit kak telefon s kakim drugim OS-om.
Glede Wisepilot - v nastavitvah te navigacije si lahko brezplačno preneseš želene mape (seveda priporočeno preko WI-FI ;) in shraniš na kartico.. potem pa rabiš povezavo z netom samo toliko na začetku, da ti izračuna pot, potem pa lahko povezavo z netom prekineš (torej res minimalen prenos podatkov, kar ni tako drago).. drugače bi bla ta navigacija ful dobra, samo ne vem v čem je ravno fora tega, da ni popolnoma offline..
Sicer sta pa po mojem mnenju najboljša (vsaj za Slovenijo) Sygic in IGo.
tako kot je že uroš povedal, bi moral nabavit kak telefon s kakim drugim OS-om.
Glede Wisepilot - v nastavitvah te navigacije si lahko brezplačno preneseš želene mape (seveda priporočeno preko WI-FI ;) in shraniš na kartico.. potem pa rabiš povezavo z netom samo toliko na začetku, da ti izračuna pot, potem pa lahko povezavo z netom prekineš (torej res minimalen prenos podatkov, kar ni tako drago).. drugače bi bla ta navigacija ful dobra, samo ne vem v čem je ravno fora tega, da ni popolnoma offline..
Sicer sta pa po mojem mnenju najboljša (vsaj za Slovenijo) Sygic in IGo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobra GPS Navigacija za Android z govorom?Oddelek: Mobilne tehnologije | 21043 (20297) | Vanadium |
» | Android navigacija?Oddelek: Mobilne tehnologije | 8744 (7620) | Jst |
» | Navigacija za Nokio 5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 4823 (4613) | Mehmed |
» | navigacija mobiteluOddelek: Mobilne tehnologije | 2852 (2497) | koro13 |