Forum » Kaj kupiti » 5850 dilema!
5850 dilema!
ql1max ::
Pel pozdrav!
Torej kupil sem že nov računalnik pri agt.si, pride verjetno v torek.
Naročil sem grafično Sapphire Radeon HD 5850 ki me stane 275€. Danes sm lih slučajno brskal po AGTju pa sm dobu od Club 3D grafično kartico (isto 5850) OC Edition za 284€. No zej pa iščem po netu pa dobim grafično Gigabyte 5850 OC tudi za 244€! Torej a čem raje prekinit naročilo za grafično pa uzet uno Club 3D al pa še raj to od Gigabyte-a?
Prišparam 30€ s to Gigabyte. Pol pa še mal dodam pa mam že dokaj dobr hladilnik za CPU!
Mnenja prosim, hvala! :)
Naročil sem grafično Sapphire Radeon HD 5850 ki me stane 275€. Danes sm lih slučajno brskal po AGTju pa sm dobu od Club 3D grafično kartico (isto 5850) OC Edition za 284€. No zej pa iščem po netu pa dobim grafično Gigabyte 5850 OC tudi za 244€! Torej a čem raje prekinit naročilo za grafično pa uzet uno Club 3D al pa še raj to od Gigabyte-a?
Prišparam 30€ s to Gigabyte. Pol pa še mal dodam pa mam že dokaj dobr hladilnik za CPU!
cinkaCR7 ::
Pel pozdrav!
Jebeš OC verzije, naviješ jo lahko tudi sam. Verjetno pa je razlika tudi v samem hlajenju grafične, mogoče so identične? Če niso vzameš cenejšo, itak
ladoslo ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik za 700€Oddelek: Kaj kupiti | 1277 (1038) | švrk |
» | Katera garfična ASUS 5870 Matrix ali ASUS GeForce GTX 480Oddelek: Kaj kupiti | 1150 (800) | FuI2cY |
» | BFG ukinja svoje grafične karticeOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 13701 (12490) | Destroyers |
» | Nov računalnik-ne zazna grafikeOddelek: Operacijski sistemi | 721 (595) | turkx90 |
» | 5870 X2Oddelek: Strojna oprema | 3062 (1450) | Machiavelli |