Forum » Igre » Prodaja igric na CD-jih
Prodaja igric na CD-jih
Debest ::
A komu rabi Red alert 2, Midtown Madness 2,
Tony Hawk 2, Carmageddon 2000(TDR). Prodam CD za 2000 sit. Lahko mi napišete še kakšne druge igrice pa jih bom mogoče lahko nabavu!!!null
Tony Hawk 2, Carmageddon 2000(TDR). Prodam CD za 2000 sit. Lahko mi napišete še kakšne druge igrice pa jih bom mogoče lahko nabavu!!!null
jeti ::
optimist...
1 špil za dva jurja? hahaha!
Pa velik sreče pri prodaji!
1 špil za dva jurja? hahaha!
Pa velik sreče pri prodaji!
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti
Včasih je bil http://come.to/jeti
sleby ::
2k ?! LOL !!!
Jest sicer nism pirat al pa kej, sam ce frendom posnamem ce kej rabjo, al pa ce mi kdo rece jim zaracunam 300 sit ..
Jest sicer nism pirat al pa kej, sam ce frendom posnamem ce kej rabjo, al pa ce mi kdo rece jim zaracunam 300 sit ..
Debest ::
A pozna kdo kakšno dobro stran kjer imajo cele igrice, ker sem dajal dol iz easywarez-za pa me neki URL zafrkava. Dej pište če kdo pozna kakšno drugo stran. Nujno!!!
Caboose ::
Lo0o0o0o0o0L
Če boš kaj prodau za 2k pa še PROBAU dobit.... Moji sošolci komaj prodajo za 500sit pa so nonstop na tekočem z igrami.....Ti pa meni z 2k pa še mogoče boš zrihtau AAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Če boš kaj prodau za 2k pa še PROBAU dobit.... Moji sošolci komaj prodajo za 500sit pa so nonstop na tekočem z igrami.....Ti pa meni z 2k pa še mogoče boš zrihtau AAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica brez črk in številk.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2499 (1836) | 111111111111 |
» | čitanje črkOddelek: Programiranje | 1544 (1413) | BigWhale |
» | Novi winsiOddelek: Operacijski sistemi | 1222 (939) | andrej |
» | OC C64:)Oddelek: Navijanje | 1371 (1118) | Cr00k |
» | Eno vprasanje iz navtike oz. letalstvaOddelek: Loža | 1338 (1191) | Cr00k |