» »

Priročniki o programiranju

Priročniki o programiranju

koro13 ::

Zanima če je kje kakšno spletno mesto oz. Trgovina kjer bi lahko kupil najrazličnejše računalniške vodiče. Za začetek bi si kupil navaden vodič o windows 7, pa o različnih programih, kot so exel, word, pa uglavnem vseh programov na internetu. Pa tudi o izdelavi spletnih strani. No uglavnem vse začetniško, no da bom obvladu programe. Sej drugače jih kar znam, samo da jih bom res znal. Ko bi to naštudiru pa bi si kupil vodiče o programiranju, izdelovanju programov, kako sam narediti dober program. Res zelo si želim, prosim pomagajte mi, kje bi to lahko dobil. Da bom tam u pol letu ali letu naštudiral računalništvo u nulo. Začel bom z lažjimi stvarmi, potem pa tudi spreminjanje različnih programov, programiranje izdelovanje programov. Uglavnem prvo osnove računalništva, potem računalničar, zelo rad bi postal računalničar... Hvala
heeelp

Lp
  • polepsal: Mavrik ()

whatever ::

Hm... let's see... kaj bi bilo primerno...

Recimo:

http://www.amazon.com/Complete-Idiots-M...
http://www.dummies.com/how-to/content/w...

in podobno:D
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Iluvatar ::

Na partisu sem enkrat zasledil kpmplet racunalniskih knjig kalih 1200 jih je bilo. Med njimi se bo gotovo nasla kaksna zacetniska...

ViperR ::

Ja pa za programiranje ti nerabi worda ali pa powerpointa znat:P Pa tudi v 1 letu neboš naštudirov v nulo vsega bo kaj več časa potrebno. Men najboljša knjiga za word je od Franci Naghtigal smo jo v srednji šoli rabli in je res odlična. ime pa Naučimo se uporabljati world 2003, lakh pa tudi z 2007 delas. Za programiranje mas slo knjigo Java2 ali C++ od francis Glassborow.

L.p

Hvala, tnks:)

Hm.. Kaj pa kaj v slovenščini, da ne bo bilo nepotrebno prevajat?

l0g1t3ch ::

Angleščina je nuja v računalništvu. Prej se naučiš, lažje ti bo.

Tisto kar sem ti jaz napisal je vse v slovenščini. 1 kniga založba naghtigal 2. pa pasadena. Poglej malo na njihovo stran.

Hvala, mogoče se bom tako bolje naučil angleščine. Sedaj sem star 14 let...Hodil sem k računalništvu pa nas učitelj ni nič naučil. Do sedaj sem vedno igral igre, začel pa sem razmišljati na drugačen bolj koristen način. Kaj pa pravite,da si knjige sposodim v knjižnici,samo je problem, da ne več če bi dobil priričnike oz. vodiče za novejše programe, windowse 7. Komaj čakam, ju3 pojdem v knjižnico, da malo pogledam...

l0g1t3ch ::

Aktualne zadeve se najlažje naučiš po spletnih tutorialih pa seveda tako, da uporabljaš in sproti rešuješ probleme na katere naletiš.
Samo prebrana knjiga ni dovolj.

roba87 ::

uporabi google. Je večji kot knjižnica.

To itak, bom pogledal:)

extr3m3 ::

Zanima me, katero knjigo priporočate za učenje programskega jezika C#. Sicer osnovno znanje imam, vendar bi ga rad nadgradi. Knjigo lahko kupim tudi iz tujine (eBay, Amazon).

Hvala!
o_O

Ja to je to. Mi smo uporabljali rumeno(za world) in rjavo(nasplosno o pc).

oslaj ::

Za knjige še maš pasadeno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

C# VS. C++ (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
549692 (8404) noraguta
»

postal bi programer (strani: 1 2 )

5010333 (8662) videc
»

Nekaj vprašanj z zvezi s programiranjem

442795 (2369) <JuRe>
»

Tutorial za začetnike php-ja

Oddelek: Izdelava spletišč
383995 (3332) leinad
»

učenje c++, ali pascala, ali pa delphija (strani: 1 2 )

936136 (5125) Brilko

Več podobnih tem