Forum » Programiranje » [C#] Kako ujeti FormClosed dogodek v parent formi za child formo?
[C#] Kako ujeti FormClosed dogodek v parent formi za child formo?

c0dehunter ::
Zdravo,
imam težavo, namreč ko prikažem eno formo, se mi glavni program ustavi. Zdaj bi rad da se ob zaprtju te child forme glavni program (oz. timer) spet nadaljuje.
Našel sem eventHandler FormClosed, vendar ne vem kako naj preverjam, kdaj se je to že zgodilo.
Funkcija v parent oknu:
imam težavo, namreč ko prikažem eno formo, se mi glavni program ustavi. Zdaj bi rad da se ob zaprtju te child forme glavni program (oz. timer) spet nadaljuje.
Našel sem eventHandler FormClosed, vendar ne vem kako naj preverjam, kdaj se je to že zgodilo.
Funkcija v parent oknu:
private void prikaziRekorde(object sender, EventArgs e) { lbl_pavza.Show(); pavza = true; timer1.Stop(); HighScore rekordi_form = new HighScore(tabelaRekordov); rekordi_form.FormClosed; //tukaj ne vem kako naj preverjam, kdaj je že zaprto na eleganten način }
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

c0dehunter ::
No, na to idejo sem že prišel, vendar ne vem kaj naj preverjam (Abort ni pravi):
------
EDIT:
DialogResult.Cancel does the work :)
if (rekordi_form.ShowDialog() == DialogResult.Abort) MessageBox.Show("JA");
------
EDIT:
DialogResult.Cancel does the work :)
I do not agree with what you have to say,
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: c0dehunter ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# začetniško vprašanje - klicanje metodeOddelek: Programiranje | 1110 (880) | vorantz |
» | C#, TextBox in PopUp formaOddelek: Programiranje | 1163 (1057) | MarCar |
» | C# iz form2 v form1,textboxiOddelek: Programiranje | 2002 (1628) | Keki |
» | C# ProgramOddelek: Programiranje | 3181 (2104) | Spura |
» | [C#] Dostop do objekta iz različnih formOddelek: Programiranje | 2229 (1942) | Kekec |