Forum » Pomoč in nasveti » Photoshop templete
Photoshop templete
Yeb0` ::
Pozdravljeni.
Morda je ta tema že kje odprta pa je nisem našel in ker nujeno rabim rešitev bom kar problem predstavil tukaj.
V Photoshopu sem izdelal design za template in sicer je v PS slika templata normalna lepa kot mora bit, ko pa dam tam save for web & ... pa dam ime index.html ter pogledam v firefoxu in dobim kar nekaj,na pol belo sliko, samo head se vidi pa kar neki beli kvadratki pa neki ffff-ji. Mogoče ve kdo kaj je tukaj narobe da ne vidim v spletnem brskalniku enake slike kot v photoshopu? Je sploh to prava pot da izdelam templato ki jo bom potem lahko dal na net?
Prilagam sliki:
Slika v photoshopu:
Slika v firefoxu:
Že v naprej hvala če mi kdo zna povedat v čem je problem.
Morda je ta tema že kje odprta pa je nisem našel in ker nujeno rabim rešitev bom kar problem predstavil tukaj.
V Photoshopu sem izdelal design za template in sicer je v PS slika templata normalna lepa kot mora bit, ko pa dam tam save for web & ... pa dam ime index.html ter pogledam v firefoxu in dobim kar nekaj,na pol belo sliko, samo head se vidi pa kar neki beli kvadratki pa neki ffff-ji. Mogoče ve kdo kaj je tukaj narobe da ne vidim v spletnem brskalniku enake slike kot v photoshopu? Je sploh to prava pot da izdelam templato ki jo bom potem lahko dal na net?
Prilagam sliki:
Slika v photoshopu:
Slika v firefoxu:
Že v naprej hvala če mi kdo zna povedat v čem je problem.
- zavaroval slike: bluefish ()
popster ::
najboljš bo če bos vsako slikco posebej previru v html jeziku.
ni tko težko
sicer pa zgleda da txtov ne pokaža prav
ni tko težko
sicer pa zgleda da txtov ne pokaža prav
bluefish ::
To, kar ti delaš, nedvomno ni pravi način pretvorbe templejta, ker ti PS nikoli ne bo zadeve izdelal po lastnem okusu.
Vse skupaj se dela ročno s Slice Tool-om in nato pisanjem HTML + CSS kode. Na netu je okoli tega en kup vodičev.
Vse skupaj se dela ročno s Slice Tool-om in nato pisanjem HTML + CSS kode. Na netu je okoli tega en kup vodičev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dreamweaver deformira stranOddelek: Izdelava spletišč | 691 (632) | The Player |
» | Kako postaviti ozadje v CSS-juOddelek: Izdelava spletišč | 4694 (4425) | gnomee |
» | corel težavaOddelek: Programska oprema | 2127 (1800) | harvey |
» | Cropmarks v PhotoshopuOddelek: Programska oprema | 1707 (1508) | arc-x |
» | Photoshop - layerjiOddelek: Programska oprema | 2091 (1773) | #000000 |