Forum » Navijanje » Procesor ali DDRAM?!?!?
Procesor ali DDRAM?!?!?
McKinda ::
Mam Duron 1000@1100 , 256 SDRAM-a, Elite K7S5A in Maxtor 40GB 7200rpm ATA-133 in pa Herules Radeon 8500LE!
Ker dobim slabo oceno na 3dmarku (5900) predvidevam, da moja matična ne more optimalno delovati zaradi počasnega procesorja....
V bližnji prihodnosti bom nabavu procesor (XP 2200+) al pa DDRAM...sam ne morem pa obojga k je problem u kešu..
Pa me zanima kaj bi bolj vplivalo na boljše delovanje grafične....DDRAM ali nov procesor?!?!?!
HVALA!
Ker dobim slabo oceno na 3dmarku (5900) predvidevam, da moja matična ne more optimalno delovati zaradi počasnega procesorja....
V bližnji prihodnosti bom nabavu procesor (XP 2200+) al pa DDRAM...sam ne morem pa obojga k je problem u kešu..
Pa me zanima kaj bi bolj vplivalo na boljše delovanje grafične....DDRAM ali nov procesor?!?!?!
HVALA!
Ali G IN DA HAUS!!
virtual_reality ::
Torej ce te prav razumem, tebe zanima kaj bi delovalo hitreje:
-Duron @ 1100 + DDR ram
ali
-XP 2200 + SDRAM
Moj odgovor: XP 2200 + SDRAM
Seveda pa bi bilo optimalno XP 2200 + DDR
-Duron @ 1100 + DDR ram
ali
-XP 2200 + SDRAM
Moj odgovor: XP 2200 + SDRAM
Seveda pa bi bilo optimalno XP 2200 + DDR
"C makes it easy to shoot yourself in the foot. C++ makes it harder, but when you do, it blows away your whole leg."
Thx...pomoje tut mislm da bom boljš varianta prvo s procesorjem , ma sej pol bo itak božiček prnesu kej DDRAM-a!
perci ::
Ni DDRAM ampak DDR SDRAM - sicer pa verjetno veš, da boš z menjavo na DDR moral zamenjati tudi ploščo.
Perci ne bo treba menjat...sej podpira DDR....No sej enkat bom menju sam ne tko hitr
Čakam na Božička in Dedka Mraza
Čakam na Božička in Dedka Mraza
Ali G IN DA HAUS!!
Ma ni problema....se tut men dogaja da preberem neki pol pa čist mem udarm
Ti je oproščeno
Ti je oproščeno
Jaxx ::
DDRAM-a ni. Obstaja pa:
SDR SDRAM == Single-Data-Rate Synchronous-Dynamic-Random-Access-Memory
in
DDR SDRAM == Double-Data-Rate Synchronous-Dynamic-Random-Access-Memory.
SDR SDRAM == Single-Data-Rate Synchronous-Dynamic-Random-Access-Memory
in
DDR SDRAM == Double-Data-Rate Synchronous-Dynamic-Random-Access-Memory.
Ja ma mislm da se vam približno sanja da sem z DDR hotu povedat DDR SDRAM, če pa ne se pa iskreno opravičujem..
virtual_reality ::
Kolk so eni natancni.
"C makes it easy to shoot yourself in the foot. C++ makes it harder, but when you do, it blows away your whole leg."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | primerjava med dvema računalnikomaOddelek: Pomoč in nasveti | 687 (594) | Spajky |
» | RamiOddelek: Strojna oprema | 948 (842) | Fury |
» | DDR ramOddelek: Strojna oprema | 945 (777) | TonaMona |
» | se ena o testu grafikuljOddelek: Zvok in slika | 1314 (947) | BaTeMaN |
» | Radeon ali MXOddelek: Kaj kupiti | 1436 (1218) | Cveto |