Forum » Izdelava spletišč » Domena?
Domena?
Vprašaj ::
Zdravo!
Jaz bi rad imel domeno ampak mi je teško dat denar zanjo.
Nočem kupit pa free domeno..
In imam enoo vprašanje?
Mogoče je butasto.
Kaj bi mi kdo kupil Domeno in jaz bi potem na moji strani oglaševal njegovo stran??
Jaz bi rad imel domeno ampak mi je teško dat denar zanjo.
Nočem kupit pa free domeno..
In imam enoo vprašanje?
Mogoče je butasto.
Kaj bi mi kdo kupil Domeno in jaz bi potem na moji strani oglaševal njegovo stran??
- zaklenil: Gandalfar ()
Vprašaj ::
Na mesec bo veliko obiska 100% mislim nardit stran kjer zbiraš točke in kasneje dobiš darilo..
techfreak :) ::
HardFu ::
Seveda ti kupim domeno. Pod pogojem, da mi garantiras 5000 obiskovalcev mesecno, ki bo videlo moj oglas na tvoji spletni strani. In da mi seveda predlozis kvalitetne reference, da bom vedel v kaj se spuscam.
http://codeable.io
KoMar- ::
KoMar- ::
Izredno slab začetek, če mene vprašaš. Pa predvidevam, da se ti tudi "nebo" dalo preštudirat zakonodaje o prirejanju nagradnih iger...
NorK ::
Za vse to lahko najde izvajalca. On da denar in opiše svoje želje in zahteve, izvajalec pa naredi vse kar je potrebno in ga poduči o vsem potrebnem.
Furbo ::
LOL..Mam jst denar samo se mi neda kupit domene..in darila dajo sponzorji
No naj ti pa sponzorirajo še domeno, pa bo.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
fosil ::
Kako naj te kdorkoli resno jemlje, če ti je 10 EUR za domeno prevelika "investicija" ?
Tako je!
HardFu ::
Vprasaj, potem bi te morali banati s foruma, ker gnojis z brezveznarijami.
http://codeable.io
Gost ::
gregy ::
sej še nimajo nalog v četrtem razredu
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Vstopnice.com so moja strast ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje prodati domeno seks.si (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 18322 (12385) | MH0 |
» | Plačljiv URL forwarding?Oddelek: Omrežja in internet | 1973 (1409) | hojnikb |
» | Vse informacije glede domeneOddelek: Izdelava spletišč | 1419 (1254) | miha188 |
» | php spletno stran na internetOddelek: Izdelava spletišč | 1362 (1143) | HardFu |
» | Nakup domene com, si ali netOddelek: Izdelava spletišč | 6002 (5551) | Vice |