Forum » Programiranje » iščem temo, problem, za diplomo , VSŠ fri
iščem temo, problem, za diplomo , VSŠ fri
AglioAlio ::
lep pozdrav!!
Znašel sem se pred problemom. Na vsš Fri sem končal vse izpite že kar nekaj časa nazaj, diplome pa ne. Prišlo je do nepričakovnih odločitev, tako da sem dve leti posvetil so-gradnji hiše. Zadj sem v fazi iskanja teme za diplomo. Nekaj izkušenj imam z C#, ker sem med študijem dve leti fušal preko študenta. Rad bi delal nekaj z vzvezi z web aplikacijami, recimo ASP.NET. KEr nimam ideje, kaj naj si zastavim za problem, se obračam na vas.
Ima mogoče kdo v mislih kakšen projetič, da bi ga lahko jaz opravlajl za diplomo(zastonj seveda). Mogoče v kaki firmi, privat... Mentorja sem dobil, ampak sva zmenjena, da poskušam sam dobiti ustrezen problem.
Mogoče kaka integracija kakih orodij v Asp.net (silverlight, ajax, soap).. Brez izkušenj je kar težko si nekaj zadat.
Hvala, vesel bom vsakega predloga, lp
Znašel sem se pred problemom. Na vsš Fri sem končal vse izpite že kar nekaj časa nazaj, diplome pa ne. Prišlo je do nepričakovnih odločitev, tako da sem dve leti posvetil so-gradnji hiše. Zadj sem v fazi iskanja teme za diplomo. Nekaj izkušenj imam z C#, ker sem med študijem dve leti fušal preko študenta. Rad bi delal nekaj z vzvezi z web aplikacijami, recimo ASP.NET. KEr nimam ideje, kaj naj si zastavim za problem, se obračam na vas.
Ima mogoče kdo v mislih kakšen projetič, da bi ga lahko jaz opravlajl za diplomo(zastonj seveda). Mogoče v kaki firmi, privat... Mentorja sem dobil, ampak sva zmenjena, da poskušam sam dobiti ustrezen problem.
Mogoče kaka integracija kakih orodij v Asp.net (silverlight, ajax, soap).. Brez izkušenj je kar težko si nekaj zadat.
Hvala, vesel bom vsakega predloga, lp
MrBrdo ::
Meni se zdijo take spletne zadeve sicer dokaj lame za diplomo. Drugače pa jaz imam eno še kar zanimivo zadevo (ena facebook aplikacija tako da bi se dalo kaj napisat) ampak sem imel namen delat v Ruby on Rails... Mogoče tudi to kej obvladaš?
Drugače pa za C# bi bilo mogoče zanimivo če narediš kakšno aplikacijo ki izvaja stvari paralelno (veliko novosti okoli tega je v .NET 4.0 ki je še čisto "svež") in uporabiš še kakšen LINQ, tako boš imel kaj za napisat.
Drugače pa za C# bi bilo mogoče zanimivo če narediš kakšno aplikacijo ki izvaja stvari paralelno (veliko novosti okoli tega je v .NET 4.0 ki je še čisto "svež") in uporabiš še kakšen LINQ, tako boš imel kaj za napisat.
MrBrdo
AglioAlio ::
Ma ja, vem da je asp.net že zguljeno področje....
To v zvezi z Ruby on Rails se mi zdi kar zanimivo. Malo sem si pogledal video na uradni strani, v zvezi z blogom. Moram reči, da je po tem kar sem videl, kar powerful orodje.
Kaj misliš, a se bi dalo kaj pametnega naštudirat in spacat, če si bi nabavil knjigo na amazonu.
Prosim če mi lahko kaj več pišeš na ZS o tvojem tasku. Hvala
ČE ima še kdo kak predlog, kar..
Hvala, lp
To v zvezi z Ruby on Rails se mi zdi kar zanimivo. Malo sem si pogledal video na uradni strani, v zvezi z blogom. Moram reči, da je po tem kar sem videl, kar powerful orodje.
Kaj misliš, a se bi dalo kaj pametnega naštudirat in spacat, če si bi nabavil knjigo na amazonu.
Prosim če mi lahko kaj več pišeš na ZS o tvojem tasku. Hvala
ČE ima še kdo kak predlog, kar..
Hvala, lp
tony1 ::
1. Najdi si šiht, kjer boš pač kodiral/razvijal/kaj jaz vem en projekt.
2. In potem pač o tem napiši eno diplomo...
2. In potem pač o tem napiši eno diplomo...
Isotropic ::
uporabi kaj od tistega, kar si delal
uporabi kaj od tega, kar delas sedaj
trenutno je "hip" recimo cloud computing, napisi kaj od tega
uporabi kaj od tega, kar delas sedaj
trenutno je "hip" recimo cloud computing, napisi kaj od tega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri programski jezik / okolje je IN ?Oddelek: Programiranje | 2746 (2016) | FrEaKmAn |
» | PHP ASPOddelek: Izdelava spletišč | 3020 (2345) | MrBrdo |
» | Spletno programiranjeOddelek: Izdelava spletišč | 3539 (2875) | dbevfat |
» | Spletne aplikacije - izbira platforme (Java, .NET, PHP, etc.)Oddelek: Programiranje | 2493 (1997) | CCfly |
» | Glavni PHP razvijalec dal odpovedOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6645 (4601) | darkolord |